Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232668
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

jak ktoś robi ze mnie debila! nie przypominam sobie żeby mnie jakis film tak wkurzył.Jak jakiegoś głupoty na ekranie się pojawiają- to się z tego śmieję, ale tu? w tym momencie czuje ze rezyser/scenarzysta uwaza ze jestem totalnym imbecylem- "gaście światła, zgaście światła, one lecą do światła", a w tym czasie drugi włacza jakieś giga halogeny, co to ma byc? albo zapala kolo pochodnie i od razu potyka się o widro i wszystko się pali...albo koelsie nagle uswiadamiaja sobie ze widze o co w tymw szystkim chodzi i mowia ze sie zabija ale ich kolega stwierdza po fakcie ze nie przypuszczal ze to zrobia... a ta nawiedzona baba? czyzby rezyser chciał przeprowadzic wysublimowana analize ludzkiej psychiki w momencie tak dziwnego zagrożenia? może i chciał ale zrobił to bez planu, zle, bez sensu, bez wyczucia, w góle mi sie na wymioty zbiera. a koncowka- o mater deo... bym skomentowala ale nie chce zeby ktos ją przeczytal przed obejrzeniem filmu. także serdecznie zapraszam- szczególnie do kin i za bilet za 25 zeta ;).