Między wierszami

The Words
2012
7,2 55 tys. ocen
7,2 10 1 55196
5,3 7 krytyków
Między wierszami
powrót do forum filmu Między wierszami

KOLEJNY MAJSTERSZTYK FILMOWY Z kraju w którym kino jest wręcz żenujące.Rewelacyjna opowieśc udało się tak można powiedzic.POLECAM GORĄCO TEN FILM NA DŁUGIE LATA POZOSTANIE W NASZEJ PAMIĘCI !!!!!!

ocenił(a) film na 5
magdisaiyasin

Nie przesadzaj, ten film byl zenujaca sztucznie patetyczny, napchany moralizatorska retoryka, ktora w pewnym momencie tak męczyla, ze az sie chcialo przewijac. Nuda taka jakas sie przewijala przez ten obraz, jakies smety o tym ze dziadydze siie powinela noga i stracil dziecko. ta historia mjiala odniosc tak spektakularny sukces w branzy literackiej ??? Sorry, ale nie kupuje tego.

"KOLEJNY MAJSTERSZTYK FILMOWY Z kraju w którym kino jest wręcz żenujące"
hahhah ten kraj stworzyl praktycznie kino, a ma na swoim koncie takie arcydzieła, ze żaden inny kraj nie jest w stanie choć w 5 % dorównać w bogactwie filmow, także śmieszą mnie takie głupie stwierdzenia.

PS: wylacz Caps locka bo az oczy bolą !

ocenił(a) film na 4
black_bastard

black_bastard "zenujaca i sztuczna" to byla twoja nieudana proba zaistnienia.Naucz sie po pierwsze zwrotu "W mojej opini" Po drugie jesli jestes "zyciowym frustratem" postaraj sie unikac jakichkolwiek komentarzy w jakimkolwiek miejscu .Moim zdaniem dobry film z ciekawa historia,jesli ma sie troszke wolnego czasu wart ogladniecia.

ocenił(a) film na 5
bystramystra

Wow, ale musiala cie dotknac moja wypowiedz, a to swiadczy o tym, ze to ty jestes strasznym frustratem, ze sie tak pieklisz o kilka luznych stwierdzen na temat tej ckliwej bujdy. Jakasz agresja z twej strony, masz problemy emocjonalne, okej, ale nie wyrazaj ich tak czytelnie w swoich wypoiwiedziach, bo naprawde czuc od ciebie na kilometr jakis problem.

"Naucz sie po pierwsze zwrotu "W mojej opini" Po drugie jesli jestes "zyciowym frustratem" postaraj sie unikac jakichkolwiek komentarzy w jakimkolwiek miejscu ""

hahha i mowi to ktos, kto dopiero co mi nawrzucal i w tak dziecinnie żenujący sposob probowal podzielic sie swoimi żlosliwosciami, zreszta bardzo nieudolnymi. piszesz o tym ze mozna miec prawo do wlasnej opini, a w nastepnym zdaniu wyzywasz od frustratow, ktorzy nie powinni takowych opini posiadac. Przeciez to jest tak glupie i sprzeczne do siebie, ze chyba masz chlopcze makowy problemy pisaniem lub wypowiadaniem sie ze zrozumieniem

black_bastard

"KOLEJNY MAJSTERSZTYK FILMOWY Z kraju w którym kino jest wręcz żenujące"
hahhah ten kraj stworzyl praktycznie kino, a ma na swoim koncie takie arcydzieła, ze żaden inny kraj nie jest w stanie choć w 5 % dorównać w bogactwie filmow, także śmieszą mnie takie głupie stwierdzenia. - dobrze powiedziane, pzdr

Ralph_S_

jeśli uwielbiasz kicz i nazywasz to dobrym kinem,proszę cię bardzo !!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
magdisaiyasin

A nie lubisz: "Ojca chrzestnego", "Czasu Apokalipsy", "Pieknego umysłu", "Requiem dla snu", "Full metal jacket", "Stowarzyszenie umarłych poetów", "Skazani na Shawshank".... ( i można wymieniać i wymieniać)? Uważasz te filmy za kicz?
To że USA wydało też naprawdę długą listę filmów bzdurnych (swoją drogą Polskie kino na pewno mu w tym dorównuje, a nawet i przegania), nie oznacza, że nadal nie królują pod względem ilości wydanych arcydzieł.

ocenił(a) film na 5