Między wierszami

The Words
2012
7,2 55 tys. ocen
7,2 10 1 55196
5,3 7 krytyków
Między wierszami
powrót do forum filmu Między wierszami

film nudny i przewidywalny. z thrillerem nie ma nic wspólnego! niepotrzebne dłużyzny, niewiele akcji, zero zaskoczeń. Absolutnie nie polecam, kompletna strata czasu.

użytkownik usunięty
joannajoannajoanna

Wolne od gimnazjum ? Teraz przerwa na siedzenie do poniedziałku przed monitorem ?
Ktoś kto ocenia charych porterów i matrixy na 10 w życiu nie zrozumie tego filmu.
Jak chcesz akcje to sobie włacz bajki japońskie.

ocenił(a) film na 1

poczułam się obrażona. naprawdę nigdy nie zrozumiem tego filmu? :(

użytkownik usunięty
joannajoannajoanna

Obrażona ? Nie ma co sie czuć obrażonym bo nie takie było moje przesłanie.
Napisałas - z thrillerem nie ma nic wspólnego - sugerowałas sie gatunkiem filmu, i po tym tak sądzisz ?
Jakiej akcji sie spodziewałaś po tego rodzaju filmie ? Strzelaniny i straszenia ?

ocenił(a) film na 1

Sarkazm to jednak potężna broń. Rozumiem, że w słowie pisanym jest trudniejszy do rozpoznania, ale bez przesady....
Film mnie wynudził, był naciągany, tandetny i przewidywalny. Spodziewałam się raczej klimatu pomiędzy "Autor widmo" a "dziewiąte wrota". A dostałam "Notebook" okraszonym Ironsem w przebraniu żywcem wyciągniętym z jednego z żartów jackassa.
Tobie się podobał, bo masz inny gust. Różnica między nami jest taka, że ja napisałam opinię o filmie, a Ty zacząłeś od obrażania mnie i krytyki tego, że podobał mi się Harry Potter i Matrix. I to dopiero jest gimnazjum.

ocenił(a) film na 6
joannajoannajoanna

A ja się z Tobą zgadzam. Zasugerowana wysoką notą na filmwebie oraz obsadą (Irons!), obejrzałam to dzieło i bardzo się rozczarowałam. W zasadzie po 10 minutach domysliłam się reszty historii, oczykiwałam jednak że tworcy mnie zaskoczą. Do konca filmu spodziewałam się mocnej puenty i .... nic. Po seansie zostala pustka.

ocenił(a) film na 6
joannajoannajoanna

Utwierdzam sie w przekonaniu ze jest to film bardziej czytelny dla meskiej publicznosci.Co do twojej wypowiedzi i kolezanki nizej(damska solidarnosc) wdaje mi sie, ze albo naprawde jestes plytka emocjonalnie,albo mialas trudne dni..Bez urazy,ale troche za ostro pojechalas po tym filmie.

ocenił(a) film na 1
magucci

zrozumiałam ten film, zrozumiałam emocje jakie przekazał, co nie zmienia faktu, że był dla mnie nudny i nijaki. I nie "pojechałam zbyt ostro" ani nie miałam "trudnych dni". Czy tak trudno jest zrozumieć, że ten film mi się nie podobał i moim zdaniem jest nieporozumieniem?