PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617120}

Między wierszami

The Words
2012
7,2 55 tys. ocen
7,2 10 1 55175
5,2 6 krytyków
Między wierszami
powrót do forum filmu Między wierszami

Irons, Quaid, Cooper...jestem ciekawa tego filmu!

ocenił(a) film na 8
Repulsion

Ja tak samo. Ciekawi aktorzy, z tego co się orientuję to fabuła też ciekawa... Więc czekamy;)

ocenił(a) film na 5
Repulsion

Czuję, że będzie to naprawdę dobry film! ;)

ocenił(a) film na 8
verse_filmweb

No ba! W razie jakby ktoś z was miał jakieś newsy co do filmu, to poproszę, bo sama dość często szukam, ale ostatnio jakoś nic;)

Fantassia

http://www.firstshowing.net/2011/first-look-bradley-cooper-zoe-saldana-in-writer -drama-the-words/ pierwsze zdjęcia :)

ocenił(a) film na 8
alunia123

Heh, widziałam rano! Taka niespodzianka na początek dnia;) Ale... mam pytanie, może ktoś wie... w którym roku będzie się rozgrywała akcja filmu? Bo widziałam jeszcze zdjęcia z planu i jakoś mi się ubrania nie zgadzają;) Chociaż może źle widać na tej fotce sama nie wiem... Tamte były jakieś takie... starsze?;)

Fantassia

Też widziałam te zdjęcia (kojarzyły mi się z początkiem XX wieku) ale słyszałam gdzieś ,że w filmie mają być retrospekcje.

ocenił(a) film na 8
alunia123

Hhhhmmm... Kurczę, może być ciekawie;)

Fantassia

Nie wiem ale po opisie (choć szczegółów nie wiemy ) skojarzył mi się film Sekretne Okno z 2004 roku

ocenił(a) film na 8
buterfly

Ja mam dokładnie tak samo;) Mało to już było filmów o podobnych fabułach?..;p

Fantassia

Fakt mimo tego jestem ciekawy filmu i jeszcze występuje w nim mój ulubiony aktor Ben Barnes .

ocenił(a) film na 8
buterfly

Moją najlepszą odpowiedzią było by skopiowanie twojej wypowiedzi i wklejenie jej poniżej;)

Fantassia

haha moją też :) Doczytałam dziś w wywiadzie z Benem ,że on gra w retrospekcjach postać młodego Jeremy Irons w filmie.Jest to postać młodego żołnierza pod koniec II wojny światowej ,który ma romans z francuską dziewczyną.

ocenił(a) film na 8
alunia123

Podeślesz mi linka do tego wywiadu?

Fantassia

http://www.examiner.com/celebrity-q-a-in-national/ben-barnes-opens-up-about-his- musician-mindset-and-working-with-legendary-actors ależ proszę :)

ocenił(a) film na 8
alunia123

Ależ dziękuję;)

ocenił(a) film na 8
Fantassia

Na razie trudno mi odgadnąć fabułę tego filmu ( oczywiście poza tym co już wiadomo);) Ale może być ciekawie.

Fantassia

proszę bardzo :) ja w sumie też nie ale mam nadzieję,że będzie ciekawie i że będziemy miały okazję obejrzeć ten film w polskich kinach .....

ocenił(a) film na 8
alunia123

Gdybym ja miała czekać na zobaczenie jakiegoś filmu w polskim kinie to chyba bym osiwiała... Prawie wszystkie, które mnie interesowały ściągałam z neta, albo oglądałam online;)

Fantassia

Zgadzam się z Tobą w 100% ale zawsze na dużym ekranie inny efekt....tylko właśnie ta nasza polska dystrybucja :(((((( pozostaje nam net.

ocenił(a) film na 8
alunia123

Nie, nie ,,pozostaje". On nas RATUJE! :D

Fantassia

haha i znowu masz racje :DDD niech żyje NET <3

ocenił(a) film na 8
alunia123

A co mnie tam, że w kinie? jak będzie w kinie, to też pójdę!;) Najważniejsze, żeby nie łazić w kółko po pokoju i nie walić głową w podłogę czekając na polską dystrybucję! Ściągam, gaszę światło, włączam pełnoekranowy, paluszki solone z kuchni i mam kino! :D

Fantassia

I nikt nie szeleści "obcymi" chipsami i nie siorpie coli....a wracając do filmu to szkoda,że jeszcze tyle trzeba czekać :/
http://benbarnesfan.com/gallery/displayimage.php?pid=21999&fullsize=1
http://benbarnesfan.com/gallery/displayimage.php?pid=22019&fullsize=1

ocenił(a) film na 8
alunia123

Oj weź, niedługo gwiazdka, potem sylwester i zacznie się 2012... ej, a kiedy ma być premiera? Bo ten rok dla mnie jest dość...e ... niepewny?:)

Fantassia

nie mogę teraz znaleźć gdzie...ale czytałam ,że może to być nawet 2013...:(

ocenił(a) film na 8
alunia123

Nasza rozmowa przeciągnęła się na pół tematu;)

Fantassia

widocznie jesteśmy najbardziej zainteresowane filmem :)

ocenił(a) film na 8
alunia123

Albo inni się nie chcą wcinać:)

Fantassia

Niech się nie krępują ,jeśli mają coś ciekawego na temat filmu chętnie poczytamy ;)

ocenił(a) film na 8
alunia123

Alunia, słuchaj może pogadamy przez GG? Posiadasz?:)

Fantassia

ano posiadam ale bardzo rzadko korzystam...(mam wspólne z mężem) ale podam 9305616 :D

Fantassia

hej! nie odzywasz się :) ?

ocenił(a) film na 8
alunia123

Wiesz, ja bym się bardzo chętnie odezwała, jednakże w ostatnim czasie miejsce miały pewnie zdarzenia - na które wpływu nie miałam. Otóż, mój laptop oszalał i musiałam wgrywać od nowa cały system. Straciłam prawie wszytko, co miałam na dysku - w tym GG ( o ironio!) xD
Ale jak tylko sobie ściągnę nowe to napiszę numer.:)

Fantassia

haha mam to samo :(( o ironio ,wczoraj padł mi system ....

ocenił(a) film na 7
alunia123

I są retrospekcje. Akcja rozgrywa się w 21 wieku ale retrospekcje cofają się do 1944 czyli do wojny. Ja film widziałam nie powalił mnie jakos bardzo na kolana ale jest w porządku. Dobra gra aktorska, historia może być chociaż w niektórych momentach przewidywalna. Końcówka mi sie nie podobała jeśli ktoś chce wiedziec dlaczego niech do mnie napisze.

ocenił(a) film na 8
walczynska95

O, serio? A gdzie widziałaś? ( podejrzewam, a raczej jestem pewna, że poza granicami naszego kraju, ale i tak zapytam...):)

Repulsion

i Olivia Wild ;P

Repulsion

to chyba będzie bardzo przewidywalny film, schemat powielony, wątpię w sukces, może okazać się że jest nudny a jedynym wabikiem dla kobiet będzie ten aktor, myślałem że to będzie mocny thriller i gość będzie go ścigał za ten plagiat