ano podoba się :) nie mogę się doczekać ! czytałam opinie kogoś kto widział film na Sundance i jest zachwycony :) a rola Bena podobno mała ale wzrusza do łez....mam nadzieję,że całość będzie dobra :)
Taaa też chyba widziałam tą opinię. Tylko ciekawa jestem kiedy ruszy polska dystrybucja. Pewnie znowu będę musiała zobaczyć w necie;/
Taaa....:) Nasza dystrybucja najszybciej zajmuje się filmami z kasowych serii lub takimi, o których wiadomo, że ludzie na nie pójdą. Np. Harry Potter - wszystkie części kupowane w małych odstępach czasowych, przynajmniej tych kilka ostatnich ( I za to bardzo im dziękuję ). Wydaje mi się, że takie... nie nagłaśniane filmy ( chociaż kto wie, może ten nagłośnią?) nie będą tak szybko do nas sprowadzone...:/
https://www.youtube.com/watch?v=iOuhR3w7Lto&feature=play er_embedded
jak widać Czesi mają zwiastun i..." na podzim w kinach" a MY ?!
Hahaha właśnie się zastanawiałam kiedy znów się spotkamy. Rano stoczyłam krwawą bitwę z moim laptopem: próbowałam odtworzyć ten zwiastun na facebooku ale buntował się Adobe Flash Player - potrzeba była nowa wersja. Wszystko na niebie i ziemi sprzysięgło się, żebym nie mogła zainstanować tej nowinki, ja wściekłam się na cały świat i mój komputer - aż w końcu po, delikatnie mówiąc, ,,zbluzganiu" go - włączyło się! Od tego czasu bardzo lubię mój komputer i tego całego Playera:)
A co do ,, na podzim w kinach" to wiesz co ja myślę nie?:P Niestety, mój światopogląd nie uległ zbytniej zmianie, co do naszej dystrybucji...
no ale jak u nich będzie na podzim w kinach to może znaczyć,że będzie dostępny w ( sama wiesz gdzie :D ) i go zobaczymy...byle nie po czesku :D
Oj to może być ciekawe doświadczenie! :D Może nawet bym coś zrozumiała!
PS. Możesz powiedzieć, że jestem zacofana co do naszego filmweba ( filmwebu?) - ale czy istnieje jeszcze taka opcja, aby utworzyć u siebie na profilu tzw. wolny temat? Kiedyś się z tym spotkałam, a teraz kiedy byłby mi potrzebny to za Chiny nie wiem jak to się robi...
no głupio,że nie można wysłać tu prywatnych wiadomości :( ale pamiętasz ,że zaprosiłam Cię na pewne forum tam można wysyłać prywatne wiadomości :)
Ano pamiętam, pamiętam... tylko ze swego lenistwa jakoś nie mogę się za to zabrać:/ Ale tracę nadzieji:) Próbuję rozkminić jak się zakłada ten temat...
no to czekam :) a jak nie znajdziesz to wiesz...rejestracja na forum 5 min. :) a tam możemy umówić się np. na spotkanie na twitterze lub fb :)
nie ma sprawy ,pogadamy na fb , tylko zarejestruj się na forum :) mówię Ci dziewczyny są super ...chociaż ostatnio forum trochę "umarło " czas je ożywić :D