5,9 9,1 tys. ocen
5,9 10 1 9068
4,9 7 krytyków
Miłość jak miód
powrót do forum filmu Miłość jak miód

Średnio

ocenił(a) film na 6

Z jednej strony miła, pozytywna komedia, z drugiej bardzo raziła mnie różnica wieku między aktorami. Pan Czernecki bardzo przystojny, a Pani Suchora niestety o 10 lat starsza. Ja czułam mały zgrzyt. Fajny pomysł, ale źle dobrani aktorzy.

urszula__3

Zgadzam się w 100%.

urszula__3

Aktorzy może i dobrze dobrani ale nie do swoich ról. Czarnecki bardziej mi pasuje do Olszówki, a Opania do Suchoty. A tak to trochę wyszło groteskowo.

ocenił(a) film na 6
telimena79

To trafne stwierdzenie

ocenił(a) film na 6
urszula__3

Tylko, ze wlasnie w filmie chodziło o to, ze On zakochal sie w starszej od siebie kobiecie.

ocenił(a) film na 7
mokka2011

zgadzam się

mokka2011

Ja tez…

urszula__3

No tak, ale jak się facet w młodej zakocha to wszystko gra, nie?

ocenił(a) film na 3
idiotka_3

Taki stereotyp :D Choć na logikę biorąc, powinniśmy zakochiwać się w starszych od siebie kobietach, bo kobiety średnio dłużej żyją :D

ocenił(a) film na 7
urszula__3

chyba Pani nie zrozumiała przesłania - ona myśli, że to była tylko piękna przygoda, bo on jest przecież dużo młodszy i ona nie spodziewa się, że będzie chciał się związać ze "starszą panią", jak sama o sobie mówi, tak więc aktorzy zostali dobrani bardzo dobrze

Jaga117

Właśnie tak..

ocenił(a) film na 4
urszula__3

Gdyby taka historia zdarzyła się w prawdziwym życiu to fajnie. Film natomiast, aby przekonał widzą musi mieć 'polepszacze' - np. Sochora nigdy nie była i już nie będzie super łaską, a jej charakter jest nijaki. W filmie jest za mało scen przekonujących widzą, że głowni bohaterowie budują na tyle trwała relację, która karze im zmienić wszystko i że mają się ku sobie(nie muszą być piękni, ale mogą mieć wspólne pasję, uzupełniające charaktery, a mamy tu kluski z makaronem).

ocenił(a) film na 7
urszula__3

Gdyby było odwrotnie, nie miałabyś problemu, prawda?

ocenił(a) film na 4
urszula__3

Tak, jak matka i syn wyglądali. Druga para też niewiele lepiej. Mimo że Opania rok starszy to przy Olszówce wygladał znacznie młodziej.