PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10046456}
5,9 8,9 tys. ocen
5,9 10 1 8877
5,3 9 krytyków
Miłość jak miód
powrót do forum filmu Miłość jak miód

Juz dawno nie oglądałam takiej zabawnej i pełnej humoru komedii. Aktorzy dobrani idealnie do swoich ról a do tego piękno krajobrazu gor i morza. Pani Agnieszka cudowna. Serdecznie polecam. Do dziś boli brzuch od śmiechu.

ocenił(a) film na 9
Justyna_Chmielewska

Podzielam Pani zdanie! Dawno się tak nie uśmiałam! Zdziwiła mnie tak niska ocena na filmwebie.

Justyna_Chmielewska

"Aktorzy dobrani idealnie do swoich ról" - Suchora 56 lat, a Czernecki 46 :)

ocenił(a) film na 8
pawelk1504

Ale dlaczego nie? Tak też się zdarza. Pewnie częściej w odwrotnej konfiguracji płci, ale to nie mi ma pasować, prawda?

ocenił(a) film na 7
pawelk1504

W filmie jest to wyjaśnione. W filmie też jest pomiędzy nimi spora różnica wieku ;)

ocenił(a) film na 7
pawelk1504

właśnie o to chodzi, że on jest młodszy, więc ona myśli, że to była tylko piękna przygoda, a nie sądzi, że on będzie się chciał poważnie zaangażować w związek ze "starszą panią"

ocenił(a) film na 6
Justyna_Chmielewska

To nie jest komedia. Nie wiem kiedy Pani się tak uśmiała. Dobry film ale nie komedia

ocenił(a) film na 3
Justyna_Chmielewska

Brzuch chyba bolał od czegoś innego, bo elementy komediowe, jeśli są, to akurat takie raczej niezamierzone :D

ocenił(a) film na 7
Justyna_Chmielewska

brzuch od śmiechu!? Przecież to nie jest komedia, owszem, można się parę razy uśmiechną, ale częściej można się wzruszyć, bardziej jest to komedia romantyczna czy melodramat; w każdym razie bardzo sympatyczny i pozytywny film