PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479915}
4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46843
3,8 11 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

Akcja Promocyjna

użytkownik usunięty

Czy ktoś widział np billboardy.ITD

użytkownik usunięty

W drodze do Gdańska widziałem billboard.

użytkownik usunięty

wczoraj widzialam jeden. okropny. zapewne niedlugo beda reklamy w tvnie na okraglo.

Już nawet w takim zadupiu jak Jarosławiec znajduje się duża reklama. ://

Ja właśnie widziałam dużo bildordów będąc nad morzem w innych częściach Polski jakoś nie bardzo.

użytkownik usunięty
Aurien

wisi jeden duży koło mnie...
Aurien - mały Dunedainie, to Ty? Bo na zdjęciu nie widać...

ja też widziałam jeden na kinie :) Mnie hasła reklamowe dobijają poprostu, nie moge typu" Diabeł ubiera się nie tylko u Prady". "Damska odpowiedz na Testosteron", Polska wersja "women" itd itp .. o zgrozo

wyszka

A to wszystko dzieło kolesi z kino światu. Po raz kolejny udowadniają, że wolą opuszczać poprzeczkę formy promocji swoich produktów (bo filmami tego nazwać się nie da) i trzymać się tylko jednej, dosyć specyficznej, grupy odbiorców (niczym ojciec Mushroom), bo przecież nie liczy się jakość, tylko ilość (ludzi, którzy dadzą się skusić prostackiej reklamie).
Kino komercyjne ma przede wszystkim bawić i rozluźniać. Czesi mogą, brytyjczycy (flegmatycy?) też. A my? A my w tandetny sposób sprzedajemy tandetny towar i niestety w dużej mierze także kupujemy ten chłam...Ludzie, zacznijcie wybierać!!! "Przeczytajcie ulotkę" zanim spożyjecie.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
randalll

Ja widziałem Billboardy i TV SPOT

ocenił(a) film na 2
randalll

BRYTYJCZYCY ZAWSZE Z DUŻEJ LITERY ! Jeśli z małej, to brytyjczyki - milusie kotki.

widziałam obok budki z goframi jak jechałam promem do Gdańska. Aż się zaczęłam śmiać.