wczoraj widzialam jeden. okropny. zapewne niedlugo beda reklamy w tvnie na okraglo.
wisi jeden duży koło mnie...
Aurien - mały Dunedainie, to Ty? Bo na zdjęciu nie widać...
ja też widziałam jeden na kinie :) Mnie hasła reklamowe dobijają poprostu, nie moge typu" Diabeł ubiera się nie tylko u Prady". "Damska odpowiedz na Testosteron", Polska wersja "women" itd itp .. o zgrozo
A to wszystko dzieło kolesi z kino światu. Po raz kolejny udowadniają, że wolą opuszczać poprzeczkę formy promocji swoich produktów (bo filmami tego nazwać się nie da) i trzymać się tylko jednej, dosyć specyficznej, grupy odbiorców (niczym ojciec Mushroom), bo przecież nie liczy się jakość, tylko ilość (ludzi, którzy dadzą się skusić prostackiej reklamie).
Kino komercyjne ma przede wszystkim bawić i rozluźniać. Czesi mogą, brytyjczycy (flegmatycy?) też. A my? A my w tandetny sposób sprzedajemy tandetny towar i niestety w dużej mierze także kupujemy ten chłam...Ludzie, zacznijcie wybierać!!! "Przeczytajcie ulotkę" zanim spożyjecie.
Pozdrawiam.
BRYTYJCZYCY ZAWSZE Z DUŻEJ LITERY ! Jeśli z małej, to brytyjczyki - milusie kotki.