Nawet nie mam zamiaru patrzec na plakat tego filmu, a co dopiero oglądac go w kinie i wydac te 15 zł na niego. Ta "gwiazdorska" obsada juz mnie odrzuca na dobre kilka km... no i ten temat mody, jakies miłości, czułości(masło maślane)- to tyle.
No i wlasnie zal mi takich ludzi jak ty... Bez mózgu... Jesli nie widziales, nie oceniaj. dlatego jest takie cos ze przed premiera nie mozna oceniac.
No tak... ogladasz polskie filmy, ale tych najlepszych historycznych nie raczysz. Pewnie podobne Kochaj i "S"rańcz tez widziales i to pewnie w kinie. Ja nie dam za film 15 po ktorym nie bede widzial o czym jest, ani taki, co mi nie utkwi w pamieci chociaz do konca dnia.
Ja również nie pójdę na ten film. Jeden konkretny powód: mam dosyć oglądania ciągle jednych i tych samych aktorów. Ludzie, ile można? Nie ma w Polsce innych aktorów? Trochę mniej znanych? Jak np. Karolina Gorczyca....to jedyna osoba, która mi w tym filmie nie przeszkadza. A z Karolaka to już się zrobiła kinowa szmata. Jest praktycznie na każdym filmie w kinie....
ja nie oceniłam ale konkretnie odrzuca mnie slogan reklamowy baardzo nawiazujący do Devil wears Prada . To międzynarodowe kino a po co reklamowac kolejny polski film z tymi samymi aktorami "na topie" nawiazując do innego ? mnie to nie chwyta. ale chyba pojde do kina , ocenie dopiero po obejrzeniu.
Żal mi Ciebie, jak można ocenić film nie oglądając go? Jesteś po prostu totalnym kretynem który nie zna się ani trochę na filmach a do krytykowania filmów trzeba mieć mózg którego ty jak widać nie posiadasz! Jak nie oglądałeś nie oceniaj!
Odczepcie się od niego. Mnie namówiła moja i oboje żałujemy, że na to poszliśmy. Ocena 1 się należy, nawet bez oglądania. Zakopać to na dno filmweba.