PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479915}
4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46818
3,8 11 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

Zanosi się na kolejną papkę marketingową napisaną przez nowicjuszy. Nie spodziewajcie się niczego dobrego. Kilka aktualnych gwiazdek, pewnie dorzucą ze trzy piosenki, które można usłyszeć w radiu, a wszystko to podszyte będzie tanią opowiastką ni to śmieszną, ni romantyczną. Ech...

tomeksan

No właśnie, ciągle musimy oglądać tych samych aktorów jak: Karolak, Dorociński, Kuna itd. To jest po prostu żałosne.

A_N_G_E_L

zwlaszcza Karolak,ja juz normalnie rzygam tym aktorem,Karolak to ,karolak tamto...zenada

A_N_G_E_L

Macie rację, ale to castingowcy wybierają z góry upatrzonych aktorów.
W latach 90. też w kółko ci sami grali tzn. Linda, Pazura, Lubaszenko
i dzisiejszy reklamowy emeryt "na dorobku" M. Konrad.

A_N_G_E_L

Kuna jeszcze ujdzie, bo jest dobra w swoim fachu, ale Karolak... żenada.

tomeksan

dokładnie, ja tak samo uważam.
Karolak jest spoko ale bez przesady, ile można.
Jak spojrzałam na okładkę to od razu skojarzyło mi się 'Idealny facet dla mojej dziewczyny';p

ocenił(a) film na 2
tomeksan

jednak Kuny szkoda, bo aktorka z niej niezła. Dorocińskiego też lubiłem, do czasu....

użytkownik usunięty
Marvin

Musze tego gluta opisywac w gazecie i w dodatku optymistycznie. Bleeeee.... Sam plakat od razu przyspiesza perystaltyke jelita grubego. Rozowa lala, slodki pan i slowo "Milosc" - czy to wszystko na co stac posklie kino??? Raczej nie. A ja mam to g... polecac. Zabije sie deska od kibla. POLSKIE KOMEDIE ROMANTYCZNE powinny byc wlaczone w program tortur dla wiezniow w Guantanamo.
A co do przesytu, ja rowniez mam dosc - i Karolaka, i Dorocinskiego.

tomeksan

kolejna tempa komedyjka polskiego kina, ehh.. już tracę nadzieję na coś o wysokim poziomie w naszej kinematografii, no i nieszczęsna Pani Kuna która kompletnie nie potrafi grać i Karolak, obsada wciąż ta sama w każdym filmie po kolei