Nie rozumiem ludzi którzy krytykują film... Jest to polskie kino więc niczego lepszego nie można było sie spodziewać, to jest po prostu dobra komedia która ma za wprowadzic ludzi w dobry nastrój.
to prawda ... ale czasem te komedie polskie im nie wychodza.
Oglądałaś/łeś film?? zobaczyłeś może że te wątki niektóre są podobne jak w innych filmach...
np to z balkonem.. ze oni najpierw patrza na seibie potem wchodzi ten karolak a oni sei chowaja///
albo jak uciekają przed nim .. to juz gdzies widzialam ...
ale co jak co troche mówisz prawde... jednak co jak co szmira ale do kina na to chodzą
fakt, że to wszystko już gdzieś było, ale mniejsza z tym! Fajnie się pobawiło na tym filmie, a co ogromnie mnie zdziwiło, przede mną siedziało trzech młodych mężczyzn i zaśmiewali się do łez :) Po to własnie sa takie filmy! Nie doszukujmy się w nich nie wiadomo czego...
mnie się bardz podobał. sceny na pokazach, to na Maderze, albo ten ślub jak włoch spowiadał i powiedział "Sorry Padre" do księdza. świetny film
Dlaczego z góry zakładamy, że jak kino polskie, to zbyt wiele nie można oczekiwać? Sama filmu nie oglądałam, ale przeglądałam tutejsze komentarze i wiele osób krytykuje banalną fabułę - czy do napisania ciekawego scenariusza jest konieczne coś, co w Polsce jest nieosiągalne?
A ja nie rozumiem ludzi którzy uważają ten film za dobry. Mam nadzieję że doszliśmy do porozumienia.
I można było się czegoś lepszego spodziewać, bo chyba nie chcesz powiedzieć że nie ma lepszych już filmów od Miłości na wybiegu, bo spadnę z krzesła i połamie wszystkie żebra.
a ja nie rozumiem ludzi, którzy 'kac vegas' oceniają na 10, a 'miłość na wybiegu' to chłam i tandeta :>
nie wiem w czym są lepsze łamerykańskie lamerskie komedie o nastolatkach usilnie starających się stracić cnotę lub kolejna produkcja o ciężkim życiu amerykańskiego studenta.
ambitnych komedii nie szukaj, bo nie od tego komedia, aby była ambitna.
film ok, przyjemny.
Obejrzyj Kac Vegas albo Brzydka Prawda to zrozumiesz w czym są polskie gorsze.
Jako film przejdzie, jako komedia to raczej nie było się tam z czego śmiać, w przeciwieństwie do wymienionych powyżej.
Przepis na film typu "Miłość na wybiegu" : dobrze wyglądające plenery, dobrze wyglądający aktorzy + lubiani aktorzy, uproszczona fabuła kopciuszka.
Nie miałbym nic do filmy, gdyby faktycznie z niego zrobili komedię.