4,9 47 tys. ocen
4,9 10 1 46832
4,3 9 krytyków
Miłość na wybiegu
powrót do forum filmu Miłość na wybiegu

Kolejny mega sterylny...

użytkownik usunięty

Produkt ITI...
Piękni ludzie w pięknych wnętrzach...
Banał w ładnym opakowaniu.

ocenił(a) film na 3

Dokładnie. I zero związku z rzeczywistością. No ale coś dla fanów "Tylko mnie kochaj" czy "Nie kłam, kochanie". Odmóżdźające badziewie.

A ja wcale nie chcę być tak odmóżdżana.

ocenił(a) film na 6
sickhead

Jak już jesteście z tego rodzaju co chcą myśleć na filmie to zacznijcie już od teraz :D ... film nie jest produkcji ITI ;]

użytkownik usunięty
agnes_osw

Może tym razem nie jest producentem, ale dystrybutorem na bank.
Komercha nachalna i odmóżdżanie.
Pozdro !

użytkownik usunięty

Zgadzam się. Typowy tvn-owski, surrealistyczny, bananowy świat bogatego i beztroskiego młodego pokolenia, topiącego smutki w drogim alkoholu, jeżdżącego super samochodami i lansującego się w klubach dla gejów i to wszystko jeszcze przed 30-stką,
To jakiś nowy gatunek filmowy ,,banan sci-fi''

Jak widać w Polsce na to popyt jest, ludzie chcą robić kasę więc robią filmy niskiego lotu. Komedia ok, ale może jednak niech wysilą się na naprawdę coś innego, ciekawego, coś co będzie stanowić wyzwanie dla reżysera, aktorów.

ocenił(a) film na 1

"To jakiś nowy gatunek filmowy ,,banan sci-fi'' " ;D
bardzo trafna uwaga, uśmiałam się jak norka ;]

Idealnie to określiłeś..chociaż skoro polactwo lubi oglądać ideały, których nie będzie nigdy miało to niech produkują takich szerokoekranowych nowel jak najwięcej..

ocenił(a) film na 3
entertiment

Do czasu kiedy oglądalność tych badziew się nie zmniejszy....Kiedyś był popyt na smutne, psychologiczne kino, później na wojenne, a teraz na romans. Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni. Jeśli nie będę oglądać same PORZĄDNE amerykańskie produkcje. Ale nie romansideł, tylko akcja, fantasy itp...Bo puki co, to tylko chodzę na wojenne kino polskie, albo historyczne.

Withen

Wybacz, ale nie zgodzę się z Tobą, że w Polsce jest zapotrzebowanie na romans ;] Albo raczej Cię poprawię - na komedie romantyczne, a to jest różnica. Bo do prawdziwego kina z prawdziwym, porywającym romansem to tym tanim szmatławcom sporo brakuje. Ostatnim POWAŻNYM polskim filmem o miłości, który oglądałam była chyba "Samotność w sieci". Która, jak powszechnie wiadomo, uchodzi za jeszcze większą klapę niż wszystkie te durne komedie razem wzięte.

adonae

Cytuje:
Zgadzam się. Typowy tvn-owski, surrealistyczny, bananowy świat bogatego i beztroskiego młodego pokolenia, topiącego smutki w drogim alkoholu, jeżdżącego super samochodami i lansującego się w klubach dla gejów i to wszystko jeszcze przed 30-stką,(koniec)

dookładnie, najgorsze jest to ze takie filmy zawsze będą sie sprzedawać a producenci tego shitu nawet nie bedą patrzec jaka jest opinia/ocena ich filmu wobec innych... w polsce taki scenariusz jak kolega wyzej napisał + plus w miare znani aktorzy, jeden smieszny tekst na film = i juz mają "HIT" w polsce... masa nastolatek pójdzie z swoimi chlopakami bo zobaczyli fajny plakat, mężatki po 40stce tez pójdą z myslą "eh czemu mnie nie spotkalo takie zycie" ...

użytkownik usunięty
guli_radom

Fakt, faktem gdzieś Ci "biedni" aktorzy w końcu muszą grać, jak nie seriale i tego typu filmy, to co im pozostaje ? Reklama TV ? ;-)

ocenił(a) film na 10

Trochę w tym racji, ale nie dawno byłam w kinie i muszę powiedzieć, że film jest super. Tym razem się udał, bo wiadomo, że mało jest fajnych polskich filmów. Ten jednak jest ciekawy i naprawdę warty obejrzenia.

ocenił(a) film na 3
adonae

Przepraszam, rzeczywiście ;)Jednak nie rozumiem tu czegoś. Mówisz, że ostatnim Poważnym filmem bo miłości był: Samotność w sieci. A później mówisz, że to uchodzi za jeszcze większą klapę niż wszystkie komedie razem wzięte. Przecież, to się wyklucza Adonae.

Withen

Pisząc "poważny" nie miałam na myśli "dobry" ;) Chodziło mi o to, że film ten miał z założenia być melodramatem z elementami psychologicznymi, jak sama książka zresztą. Niestety okazał się nudnym, dziwnym "czymś", czego nawet nie mogę sklasyfikować...