Z reguły nie chadzam na takie szmiry, ale w reklamie mignęło mi kuszące ciało. Czy warto to obejrzeć? Chodzi mi o to, czy jest nagi Dorociński?
Przepraszam, uniosłam się. Ale jak się widzi takiego ordynarnego warchoła to ręce opadają i czacha dymi.
Pokazałaś klasę... Tylko się utwierdziłem.
I no właśnie - wiesz co to znaczy "ordynarny", dziewczynko?
Ojej ojej ojej. Darujcie sobie protekcjonalny ton. Założyłam normalny temat, zadałam zwyczajne pytanie. Kolega na mnie naskoczył, więc postanowiłam odpłacić mu pięknym za nadobne i przy okazji sprawdzić co jeszcze pamiętam z gimnazjum. Przyznam, że bawiłam się setnie. Dlaczego założyłam ten temat? Nie trawię polskich komedii romantycznych. Końmi by mnie do kina nie zaciągnięto. Jednak nagi Dorociński daje mi tak przyjemne przeżycia estetyczne, że nie odpuściłabym sobie szansy podziwiania jego wdzięków. Taki współczesny Adonis rozszarpany przez dzika komercji. Niektórzy lubią seks lesbijski, inni pejcze a jeszcze inni damskie stopy. Ja lubię nagiego Dorocińskiego. Bez obaw, nie mam jego gołych fotek nad łóżkiem, bo chłopak dawno wykopałby mnie z naszego skromnego lokum.
Wyluzujcie, nudziarze. Pozdrawiam i ślę całusy. Niech żyje nagi Dorociński!
hahaha, kocham Cię birke! przeraża mnie, że ludzie na tym portalu biorą tego typu prowokacje na serio
<ziew>
Pff.. Nudziarz i pierdoła. Niech świnia nie poucza Minerwy. O tę dwójkę napalonych adwokatów wcale się nie prosiłam. Natomiast sens moich obelg był czysto pickwickowski.
Natomiast imputowanie mi choroby, jak zrobiłeś to w pierwszym poście również do zagrywek wysokiej klasy nie należy.
Są dwie dominanty:
Klapnij dupą eunuchu. i Czochraj bobra impertynencie.
Każde po 5 głosów, psy szczekają a karawana idzie dalej.
czochraj babra to w stronę damskich genitaliów to chyba dobrze dla faceta.
Czyj to mam być bóbr? Myślisz o swoim?