Ale Polak Polakowi wilkiem, już wolę to oglądać niż durne czeskie kino, my mimo, że naśladujemy , to robimy to coraz oryginalniej i coraz bardziej widowiskowo- tak trzymać!
W ,,durnym czeskim kinie" więcej można zrozumiec niż w tym polskim dziadostwie. ,,Widowiskowo"? sorry ale najbardziej widowiskowe to są napisy końcowe kiedy ma się ulge, że ten film sie skończył.
każdy ma inny gust , pewnie że wolałbym coś lepszego w Polskim kinie, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
popieram w całej rozciągłości :) nie ma co się tak pastwić nad tym filmem, który był nawet całkiem dobry. Nie wiem co wszyscy tak się na niego uwzięli. Ja również wolałabym wyższy poziom w naszym kinie, ale tak, jak mówi przedmówca, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;)
są znacznie lepsze polskie filmy od tego ,,coś" (,,coś" to najłagodniejsze określenie na ten film). Choćby kultowy ,,Killer" czy ,,Demony Wojny wq Goi". A z komedi romant. to ,, tylko mnie kochaj". Jednak ogólnie nasza rodzima kinematografia jest na baaardzo niskim poziomie