Mam propozycję nie do odrzucenia dla fanów filmu i soundtracku !!!:)
Załóżmy fanklub "Cool as Ice" !
osoby należące do niego będą się wymieniać wszystkim co mają a co wiąże się z filmem i muzyką z filmu :)
więc oczywiście zgłaszam się jako pierwsza na członkinię !
zapraszam wszystkich fanów!! łączmy się!!
piszcie na:4963699 lub renlub@wp.pl
p.s. jako pomysłodawczyni mianuję się prezesem mojego fanklubu;)
jestem absolutnie za :)
na dobry początek, chcialabym prosić panią prezes o pioseneczki z filmu...prooooosze!!!odzywalam sie juz na gg, moj adres snowflake@autograf.pl
Fajnie byłoby mieć fan club.Ten film może być dla jednych chłamem ale dla innych(także dla mnie)jest super.Dlaczego?Wiąże się z nim mój wczesny wiek młodzieńczy...wspomnienia.Wted y nagrałam go na video i puszczałam naokrągło.Vanilla ice wydawał mi sie taki cool.Teraz jak patrze na tamte czasy pewnie oglądając go po raz pierwszy śmiałabym się,bo jak może podobać się taka fryzura,taki styl.Wtedy to był mój świat...Kocham ten film choć może niezbyt udany patrząc z dzisiejszej perspektywy.Pozdrawiam fanów..i oczywiście przyłączam się do chętnych na fan club.
Szukam tego na DVD pilnie !!!
Prawdopodobnie jeszcze to nie wyszło, ale powiadomcie na tej stronie jak to będzie ........... w końcu jakaś wytwórnia powinna sie zlitować ....... bo inne stare pierdoły typu western melodramaty wala na płyty a ten film sie kurzy ........ to chyba wszystko POZDRO !!!!
Fajnie sie to ogląda i wspomina stare dobre dzieje .......
Mam soundtrack z tego filmu i jest masakra ...... Muza kozak !!!
Witam,
też szukam tego filmu na DVD. Jeżeli wiesz coś na ten temat to będę wdzięczna za odpowiedź. Z góry dziękuję. cyganeczka_vip@interia.pl
Jestem jak najbardziej zaa!! Film jest świetny. Powracam do niego bardzo często :)
Pozdrawiam wszystkich fanów tefo filmu!!
Niestety ze wstydem muszę napisać, że dziś oglądałam ten film po raz pierwszy:( Ale już trafił na listę moich ulubionych dzieł! Nie zgadzam się z innymi, którzy twierdzą, że jest to jakiś kicz! On jest świetny. I z chęcią przyłączyłabym się do fanklubu:) 'Miłość w rytmie rap" THE BEST!
ja też bym chciała należeć do tego fanklubu:) ten film jest świetny już nie wspomnę o muzyce po prostu bomba:D
Witam!Film jest rewelacyjny bardzo mi sie podoba ogladałam go z 30 razy.Idioci sa ci co go krytykuja.
Jestem za!
Oto playlista soundtracku jakby ktoś potrzebował:
1. Vanilla Ice feat. Naomi Campbell - Cool As Ice(Everybody Get Loose)
2. Lonnie Gordon - Gonna Catch You
3. Vanilla Ice - You’ve Got To Look Up
4. Partners In Kryme feat. Debbe Cole - Love 2 Love U
5. Vanilla Ice - The People’s Choice
6. Vanilla Ice - Never Wanna Be Without You
7. Vanilla Ice - Forever
8. Rozalla - Faith
9. Stanley Clarke - Drop That Zero
10. Vanilla Ice - Get Wit’ It
Oraz numery które nie znalazły się na ścieżce:
- Daisy Dee - Crazy
- Cover Girls - Funk Boutique