A ja mam pytanie gdzie toz ten niemiecki hicior mozna dostac??????????????? A druga czesc jest byłbym wdzieczny.....
ale super film!!! ZajebistY!!!! Ostatnia scena popłakałem sie hahahaha genialna nigdy zadna scena mnie tak nie rozbawiła. a ten aktor63 rocznik? chyba 76 co najwyzej , niezle sie trzyma , fantasttyczny film
Poziom poczucia humoru w tej ostatniej scenie, jest taki sam jak w całym filmie. Że też bawi was takie prostactwo i bezguście.
hehe zawsze dziwią mnie osoby które obejrza film ktory im sie nie podoba, caly film byl zabawny w przeciwienstwie do wielu "komedi" jak dla mnie które sa wciskane ludziom i świetnie sie sprzedają. Ubawiłem sie tak samo jak przy chlopaki nie placza a to tez bylo arcydzielo
Wymiotowanie na czyjś brzuch podczas seksu jest przekomiczną sytuacją i zabawnym doznaniem. Spróbuj kiedyś :P
No cóż, miałem nadzieję, że już nie doczekam powrotu do atawistycznych korzeni, ale czcze moje pragnienie ;)
jest normalną sytuacją i bardzo był śmieszny typowy tekst do takeij sceny "chyba powinnas juz isc"
Jeśli tekst był typowy, to raczej nie mógł być śmieszny. Chociaż jak dla mnie, to ani scena nie była normalna, ani tekst do niej typowy.
A co takiego rewelacyjnego się działo w końcowej scenie z taksówkarzem? Ostatnie minuty przespałem, tak wciągnęło mnie to dzieło. Chociaż, jak zastanowię się nad poziomem całego filmu, to już się boję tego pytania.
Bardzo fajny film, lubię poczucie humoru Tila a kocham go od Bandyty :) Ostatnia scena mnie rozwaliła i do tej pory się ciesze :)))
Zgadzam się, scena z taksówkarzami rewelacyjna:) Wdziałam w tv niestety tylko końcówkę filmu, ale właśnie tylko tyle oraz muzyka (szczególnie utwór na napisach końcowych:) wystarczyły, żebym chciała obejrzeć całość. To już drugi film niemieckiej produkcji, który mi się podoba.
Dla mnie to wielkie zaskoczenie :P Nigdy nie oglądałam tak dobrego filmu niemieckiego :]
Dobry, naprawdę dobry!:) właśnie skończyłam oglądać. Ten film wprawia mnie w taki fajny, lekki nastrój:) Od dziś chyba moja ulubiona komedia romantyczna:) 8/10
Napewno jedna z najlepszych komedi romantycznych!. Tak sobie tylko mysle, ze w ostatnim czasie komedie romantyczne sa takie plytkie i tylko sex w nich jest i mysla ze fajne, :D a tu bylo duzo o sexie ale nie bylo plytkie! to moje skromne zdanie , pzdr a film 10/10
No właśnie, słuszna uwaga jeśli chodzi o sex i wartość filmu.
Dodałam jednak do ulubionych:)
Mnie również powaliła końcówka! Jak i cały film. Nawet przez moment się nie nudziłam i dawno, naprawdę dawno aż tak się nie uśmiałam! Komedia pierwsza klasa!
film był genialny to jak ona mu dowalała cały czas ale ta ostatnia scena po prostu wymiataaaa:)
Racja, film b.dobry :) śmieszny, a scena z taksówkarzem - uah! Lepszej zemsty ze świecą szukać :) Trochę bałam się tego filmu - bo reżyserem i aktorem jest Til Schweiger, do którego nie byłam przekonana w 100% po obejrzeniu 'Gdzie jest Fred?' (sam film oceniłam dość surowo, mimo że również zaliczam go do śmiesznych - właśnie przez Tila). Jednak tutaj - miłe zaskoczenie. Polecam (: