Miłość z przedszkola

Keinohrhasen
2007
6,8 12 tys. ocen
6,8 10 1 11687
4,5 2 krytyków
Miłość z przedszkola
powrót do forum filmu Miłość z przedszkola

ostatnia scena z taksówkarzem MISTRZOSTWO

ocenił(a) film na 8
stuart_wielki

Obejrzałem dzisiaj.
Także daję mocne 8/10.

ocenił(a) film na 4
stuart_wielki

Rzeczywiście! Popieram.

stuart_wielki

A ja mam pytanie gdzie toz ten niemiecki hicior mozna dostac??????????????? A druga czesc jest byłbym wdzieczny.....

ocenił(a) film na 10
Film-fan

Na chomiku są obie części. Także zapraszam!

ocenił(a) film na 10
stuart_wielki

ale super film!!! ZajebistY!!!! Ostatnia scena popłakałem sie hahahaha genialna nigdy zadna scena mnie tak nie rozbawiła. a ten aktor63 rocznik? chyba 76 co najwyzej , niezle sie trzyma , fantasttyczny film

ocenił(a) film na 7
MateuszAmore

gdzie można zobaczyć tą scenę z taksówkarzem?

ocenił(a) film na 2
wasik22

w filmie? ;)

ocenił(a) film na 6
stuart_wielki

Dokładnie. Ta scena wymiata :) hehehehe

ocenił(a) film na 2
stuart_wielki

Poziom poczucia humoru w tej ostatniej scenie, jest taki sam jak w całym filmie. Że też bawi was takie prostactwo i bezguście.

Lejzorek

zajebisty filmik :) bardzo mi się podobał .. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Lejzorek

hehe zawsze dziwią mnie osoby które obejrza film ktory im sie nie podoba, caly film byl zabawny w przeciwienstwie do wielu "komedi" jak dla mnie które sa wciskane ludziom i świetnie sie sprzedają. Ubawiłem sie tak samo jak przy chlopaki nie placza a to tez bylo arcydzielo

ocenił(a) film na 2
MateuszAmore

Wymiotowanie na czyjś brzuch podczas seksu jest przekomiczną sytuacją i zabawnym doznaniem. Spróbuj kiedyś :P

No cóż, miałem nadzieję, że już nie doczekam powrotu do atawistycznych korzeni, ale czcze moje pragnienie ;)

ocenił(a) film na 10
Lejzorek

jest normalną sytuacją i bardzo był śmieszny typowy tekst do takeij sceny "chyba powinnas juz isc"

ocenił(a) film na 3
MateuszAmore

Jeśli tekst był typowy, to raczej nie mógł być śmieszny. Chociaż jak dla mnie, to ani scena nie była normalna, ani tekst do niej typowy.
A co takiego rewelacyjnego się działo w końcowej scenie z taksówkarzem? Ostatnie minuty przespałem, tak wciągnęło mnie to dzieło. Chociaż, jak zastanowię się nad poziomem całego filmu, to już się boję tego pytania.

stuart_wielki

Dobry film .... trochę naiwny w niekórych momentach ale to mogło zdarzyć się na prawdę ...

ocenił(a) film na 8
stuart_wielki

Bardzo fajny film, lubię poczucie humoru Tila a kocham go od Bandyty :) Ostatnia scena mnie rozwaliła i do tej pory się ciesze :)))

ocenił(a) film na 8
stuart_wielki

Zgadzam się, scena z taksówkarzami rewelacyjna:) Wdziałam w tv niestety tylko końcówkę filmu, ale właśnie tylko tyle oraz muzyka (szczególnie utwór na napisach końcowych:) wystarczyły, żebym chciała obejrzeć całość. To już drugi film niemieckiej produkcji, który mi się podoba.

ocenił(a) film na 9
Kingu

Dla mnie to wielkie zaskoczenie :P Nigdy nie oglądałam tak dobrego filmu niemieckiego :]

ocenił(a) film na 8
justyna1568

Dobry, naprawdę dobry!:) właśnie skończyłam oglądać. Ten film wprawia mnie w taki fajny, lekki nastrój:) Od dziś chyba moja ulubiona komedia romantyczna:) 8/10

ocenił(a) film na 8
Kingu

Napewno jedna z najlepszych komedi romantycznych!. Tak sobie tylko mysle, ze w ostatnim czasie komedie romantyczne sa takie plytkie i tylko sex w nich jest i mysla ze fajne, :D a tu bylo duzo o sexie ale nie bylo plytkie! to moje skromne zdanie , pzdr a film 10/10

ocenił(a) film na 8
SiwyPbk

No właśnie, słuszna uwaga jeśli chodzi o sex i wartość filmu.
Dodałam jednak do ulubionych:)

stuart_wielki

Mnie również powaliła końcówka! Jak i cały film. Nawet przez moment się nie nudziłam i dawno, naprawdę dawno aż tak się nie uśmiałam! Komedia pierwsza klasa!

ocenił(a) film na 9
ewusekr

film był genialny to jak ona mu dowalała cały czas ale ta ostatnia scena po prostu wymiataaaa:)

ocenił(a) film na 6
stuart_wielki

tak! piąteczka za taksówkarza!

ocenił(a) film na 7
krasnolka

ciekawe tylko czy mu zrobił tego loda;D

ocenił(a) film na 5
stuart_wielki

Film taki sobie. Humor, to jedyne co mnie w Niemcach odstręcza.

ocenił(a) film na 8
stuart_wielki

Racja, film b.dobry :) śmieszny, a scena z taksówkarzem - uah! Lepszej zemsty ze świecą szukać :) Trochę bałam się tego filmu - bo reżyserem i aktorem jest Til Schweiger, do którego nie byłam przekonana w 100% po obejrzeniu 'Gdzie jest Fred?' (sam film oceniłam dość surowo, mimo że również zaliczam go do śmiesznych - właśnie przez Tila). Jednak tutaj - miłe zaskoczenie. Polecam (:

stuart_wielki

a o co chodzi w tej scenie z taksówkarzem?bo w sumie włączyłam na sam koniec i nie wiem czy ktos się z kimś zakładał czy jak?ale fajny film chyba przegapiłam