Miłość z przedszkola

Keinohrhasen
2007
6,8 12 tys. ocen
6,8 10 1 11687
4,5 2 krytyków
Miłość z przedszkola
powrót do forum filmu Miłość z przedszkola

suupeeer

ocenił(a) film na 10

świetne!! myslałam ze bedzie glupi a jednak zaskoczyl mnie ten film..bardzo fajny czy ktos wie gdzie mozna ogladnac 2czesc tego filmu?

ocenił(a) film na 10
sweetangel

http://chomikuj.pl/marzena120331/Filmy+AVI/Mi*c5*82o*c5*9b*c4*87+z+przedszkola

na tym chomiku można sobie obejrzeć drugą część
pozdrawiam!!! :DDD

sweetangel

Zgadzam się ze Słodkim Aniołem! Mimo niechęci związanych z językiem niemieckim obejrzałam film kilka dni temu w tvp. Wbrew głupocie, jaką prezentuje Til w kreacji 'typowego XXI-wiecznego samca', warto przyjrzeć się bliżej zachowaniom oraz charakterom postaci i sytuacjom, przez które - jak się zdaje - każdy z nas w pewien sposób musi przejść.

ocenił(a) film na 10
liliowy klawisz

Powiem tak szczerze, że to pierwszy film na którym się wzruszyłam..między głównymi bohaterami była chemia;)pomimo tego, ze nie darzyłam sympatią niemieckich produkcji(teraz wiem, ze po prostu nie oglądałam ich zbyt wiele)film bardzo mi się podoba:)i oczywiście daję 10/10:)

UckerLove

Pokazali klasę. To był chyba jedyny film, w którym pozornie średnio atrakcyjna bohaterka "z luksferami na nosie" nie była poddawana jakimś spektakularnym metamorfozom. Jeden jedyny, jaki widziałam, gdzie pozwolili jej dotrwać do końca w tych powyciąganych ubraniach i okularach, i to było bardzo sympatyczne :) (chociaż nie oglądałam drugiej części, wszystko jest możliwe). Inna rzecz, że ta dziewczyna wydawała się kompletnie bez uroku. Ale film był nietypowy i ciekawy. I też się trochę wzruszyłam. :]

ocenił(a) film na 8
liliowy klawisz

trafna wypowiedz, zgadzam sie :)

sweetangel

a teraz planują realizację 3 części - ma być gotowa na grudzień 2011