Zapłaciłam za bilet po to, żeby się przygnębić. Za to powinien być zwrot pieniędzy. Koszmarnie smutny film. Ogląda się to jak film dokumentalny z ośrodka opieki dla osób starszych lub ze szpitala. OK, wiem, że takie rzeczy się zdarzają, tylko po co zabierać na to ludzi ko kina??? Brrrr. Z filmów o starości uwielbiam Hotel Marigold - przeciwny biegun - film optymistyczny.
wczuwająć się w twoją sytuacje to naprawde żal, że się na niego wybrałeś, cóż Cię do tego skłoniło :P
nabrałam się na tytuł. Lubie filmy o miłości, poświęceniu też, ale ten jest po prostu makabryczny. teraz prześladuje mnie myśl, że mogę skończyć tak jak bohaterka.
no właśnie - masz rację. Przed takimi filmami prze salą powinien stać ochroniarz i dla mojego dobra mnie na taki film nie wpuszczać. Byłabym mu wdzięczna :-)
A to nie wiedziałaś na jaki film idziesz do kina? Bo to, że tematyka filmu Ci nie pasuje to mogę zrozumieć bo nie jest to film dla każdego, ale pretensje, że poszłaś sama na ten film do kina i go tam obejrzałaś brzmią nieco idiotycznie......
My niestety musieliśmy go oglądać na religii. Gorzej być nie mogło- wychwalany pod niebiosa, ze taki uczuciowy, wrażenia- sceny, w których koleś siedzi na krześle i patrzy tępo w ścianę trwające pięć minut? KOSZMAR.
Takich filmów nie powinno się puszczać dzieciakom w szkołach. Nie zrozumieją i tylko zaspamują internet :P.
uważasz, że tylko kretynom nie podoba się ten film? Wyjaśnij mi to jeśli możesz :) Proszę!
mógłbym, ale powiem ci szczerze, że nie chce mi się... obejrzyj sobie "m jak miłość", będziesz usatysfakcjonowana, tam nikt nie siedzi 5 min patrząc się tępo w ścianę
Jesteś za młoda, nie przeżyłaś takiej sytuacji, prawdopodobnie nie byłaś na serio zakochana. Moja babcia miała Alzheimera i przebieg choroby wyglądał bardzo podobnie, więc mi łatwiej było ten film zrozumieć. Z drugiej strony skoro Dirty Dancing 2, Zakochana Złośnica czy Nie wierzcie bliźniaczkom zasługuje u Ciebie na miano Arcydzieła, to o czym my tu w ogóle rozmawiamy.
To prawda, w szkołach nie powinni puszczać tego filmu, bo później jest dopiero na 425. miejscu w rankingu.
na przyszłość odradzam flmy z gatunku "dramat", powinno to rozwiązać Twoje problemy.
Oprócz świetnej gry aktorów, jakoś mnie nie zachwycił. Przede wszystkim brak muzyki i zbyt statyczny ten film, wiadomo, że taka tematyka, no ale można było to zrobić lepiej. No ale to wciąż dobry film.
Wiecie, może co było na końcu filmu? Czy to mu się przyśniło? A początek też dziwny, bo można powiedzieć, że spoiler.
Troll pierwsza klasa. Trudno uwierzyć, że ktoś był tak głupi, żeby iść na film Haneke myśląc, że to komedia romantyczna :)