PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610244}

Miłość

Amour
2012
7,7 49 tys. ocen
7,7 10 1 48928
8,1 72 krytyków
Miłość
powrót do forum filmu Miłość

Koszmar

użytkownik usunięty

Zapłaciłam za bilet po to, żeby się przygnębić. Za to powinien być zwrot pieniędzy. Koszmarnie smutny film. Ogląda się to jak film dokumentalny z ośrodka opieki dla osób starszych lub ze szpitala. OK, wiem, że takie rzeczy się zdarzają, tylko po co zabierać na to ludzi ko kina??? Brrrr. Z filmów o starości uwielbiam Hotel Marigold - przeciwny biegun - film optymistyczny.

ocenił(a) film na 9

wczuwająć się w twoją sytuacje to naprawde żal, że się na niego wybrałeś, cóż Cię do tego skłoniło :P

użytkownik usunięty
wroblak

nabrałam się na tytuł. Lubie filmy o miłości, poświęceniu też, ale ten jest po prostu makabryczny. teraz prześladuje mnie myśl, że mogę skończyć tak jak bohaterka.

"OK, wiem, że takie rzeczy się zdarzają", ale właściwie kto Cię w ogóle wpuścił do kina?

użytkownik usunięty
jezus_maria

no właśnie - masz rację. Przed takimi filmami prze salą powinien stać ochroniarz i dla mojego dobra mnie na taki film nie wpuszczać. Byłabym mu wdzięczna :-)

ocenił(a) film na 10

A to nie wiedziałaś na jaki film idziesz do kina? Bo to, że tematyka filmu Ci nie pasuje to mogę zrozumieć bo nie jest to film dla każdego, ale pretensje, że poszłaś sama na ten film do kina i go tam obejrzałaś brzmią nieco idiotycznie......

ocenił(a) film na 1
thomas_4

My niestety musieliśmy go oglądać na religii. Gorzej być nie mogło- wychwalany pod niebiosa, ze taki uczuciowy, wrażenia- sceny, w których koleś siedzi na krześle i patrzy tępo w ścianę trwające pięć minut? KOSZMAR.

ocenił(a) film na 10
ewitaaa13

Takich filmów nie powinno się puszczać dzieciakom w szkołach. Nie zrozumieją i tylko zaspamują internet :P.

Mlodzik91

To raczej takich dzieciaków nie powinno być w szkołach. :D

ocenił(a) film na 10
ewitaaa13

no cóż, kino artystyczne nie jest dla kretynów - i tyle

ocenił(a) film na 1
Pastor1

uważasz, że tylko kretynom nie podoba się ten film? Wyjaśnij mi to jeśli możesz :) Proszę!

ocenił(a) film na 10
ewitaaa13

mógłbym, ale powiem ci szczerze, że nie chce mi się... obejrzyj sobie "m jak miłość", będziesz usatysfakcjonowana, tam nikt nie siedzi 5 min patrząc się tępo w ścianę

ocenił(a) film na 7
ewitaaa13

Jesteś za młoda, nie przeżyłaś takiej sytuacji, prawdopodobnie nie byłaś na serio zakochana. Moja babcia miała Alzheimera i przebieg choroby wyglądał bardzo podobnie, więc mi łatwiej było ten film zrozumieć. Z drugiej strony skoro Dirty Dancing 2, Zakochana Złośnica czy Nie wierzcie bliźniaczkom zasługuje u Ciebie na miano Arcydzieła, to o czym my tu w ogóle rozmawiamy.

ocenił(a) film na 10
ewitaaa13

To prawda, w szkołach nie powinni puszczać tego filmu, bo później jest dopiero na 425. miejscu w rankingu.

ocenił(a) film na 9

na przyszłość odradzam flmy z gatunku "dramat", powinno to rozwiązać Twoje problemy.

ocenił(a) film na 7
Lineusz

Oprócz świetnej gry aktorów, jakoś mnie nie zachwycił. Przede wszystkim brak muzyki i zbyt statyczny ten film, wiadomo, że taka tematyka, no ale można było to zrobić lepiej. No ale to wciąż dobry film.
Wiecie, może co było na końcu filmu? Czy to mu się przyśniło? A początek też dziwny, bo można powiedzieć, że spoiler.

ocenił(a) film na 9

Troll pierwsza klasa. Trudno uwierzyć, że ktoś był tak głupi, żeby iść na film Haneke myśląc, że to komedia romantyczna :)

ocenił(a) film na 9
aklekot

A skąd mają wiedzieć kto to Haneke i jakie filmy robi :<

ocenił(a) film na 6
Lineusz

Nie jestem entuzjastą postrzegania filmu przez pryzmat reżysera, ale trudno się natomiast nie zgodzić z tym, że jak widzą w tytule "Miłość", to myślą, że będzie lekko, łatwo i przyjemnie. Z przystojniakami i niezłymi laskami...