Temat zakładam naprędce w celu zbiorowego komentowania przewspaniałego filmu o kreatywnym tytule, którego reklamę przed chwilą mieliśmy okazję podziwiać xD
ZGON ... Dopóki nie pokazali tej dziury po obmagmionej piłce wierzyłem że nie stanie sięto czego się obawiałem ale ... Zgon...
"Zbudowałeś nielegalną platformę wiertniczą w centrum Miami..."
"SKĄD O TYM WIESZ?!"
"Cóż, przeczytałem twój wpis na facebooku: Loool nielegalna platofrma w samym środku Miami, i nikt o niej nie wie, hjo hjo hjo!"
Szeregowy, zabierzcie Panią do fabryki! Kowalski, analiza! Rico, potrzebujemy 200 litrów ciekłego azotu!
Alaska! Pojechali do Wiwerna xD Na pewno zginęły w którymś z tych samochodów co wczoraj stał na drodze.
I co powiecie o tym filmie? Na wstępie dzięki za zachęcenie do wspólnego oglądania ;)
Ja za oberwanie zamrożonej ręki dam 4 z pełnym przekonaniem. I za finał z muzyką. Myślę czy nie dać więcej.
A co tam, niech będzie 5. Nie było to jakieś nudnawe czy przedebilne, ciekawa muzyka i sceny z piłką i azotem na plus :)
jak zawsze fascynujace dzielo, zamrazajace wszelkie mysli na caly okres swojego trwania... :D
PS. ogladamy cos jeszcze? mam jeszcze troche notatek do zrobienia, przydaloby sie jakies rownie intrygujace tlo :D
Raczej nic już nie ma, za to jutro Wiedźmin xD Musze się wreszcie wyspać dziś :D Z czego te notatki? ;>
endokrynologia? Jako dziedzina medycyny, zajmuje się zaburzeniami funkcji gruczołów wydzielania wewnętrznego (zaburzenia wydzielania hormonów), np.: przysadki mózgowej, tarczycy, nadnerczy, jajników. :P
swiat lekarski wita pana zoologa :D czyli te wszystkie komoda, dwuglowe rekiny, krwiozercze aligatory i inne stworzonka to Twoja dzialka :DD hehe
O tak, ja na pewno na pierwszy rzut oka rozpoznałbym nie tylko pochodzenie zwierzęcia ale i wydedukował czym ono jest i czego chce, jak ci wszyscy mądrzy nauczyciele biologii etc.
A Ty możesz leczyć nasz team, nawet jak komuś odgryzą rękę xD I oczywiście znasz właściwości wszystkich substancji chemicznych w lekach i truciznach :D
Przydałoby się jeszcze kilka osób do uzupełnienia ;)
M.in. Diabeł tasmański, Upiór w operze, Klopsiki i inne zjawiska pogodowe i Padme Amidala :) Było też hasło Waran z Komodo ale nie dla mnie xD