PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613171}
3,4 251  ocen
3,4 10 1 251
Miami Magma
powrót do forum filmu Miami Magma

Temat zakładam naprędce w celu zbiorowego komentowania przewspaniałego filmu o kreatywnym tytule, którego reklamę przed chwilą mieliśmy okazję podziwiać xD

Samarrita

Cóż za subtelny podsłuch mu podrzucili.

Valdoraptor23

ach, te teorie spiskowe...

ocenił(a) film na 4
Samarrita

hahahaha, przegenialna scena z tą piłką :D już ma za to +1 xD

Samarrita

ZGON ... Dopóki nie pokazali tej dziury po obmagmionej piłce wierzyłem że nie stanie sięto czego się obawiałem ale ... Zgon...

Valdoraptor23

a ja myslalam ze ta dziura bedzie w glowie, na twarzy... to by dopiero byl efekt :D

ocenił(a) film na 4
Samarrita

haha jak on to próbował odbić, jeśli piłka przebiła rakietę i klatę :D

extranick

Haha jak mu rękę oberwała z bronią :D

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

przyłożyła rurą, zamroziła i urwała rękę, tylko kobieta jest do tego zdolna.

extranick

To logiczne że nadajniki do zdalnej detonacji mają zasieg kilku metrów no nie?

Valdoraptor23

o kurde, to z ta pilka bylo dobre :DD a ta laska taka odwazna.... :DD

Samarrita

"Zbudowałeś nielegalną platformę wiertniczą w centrum Miami..."

"SKĄD O TYM WIESZ?!"

"Cóż, przeczytałem twój wpis na facebooku: Loool nielegalna platofrma w samym środku Miami, i nikt o niej nie wie, hjo hjo hjo!"

Valdoraptor23

moze byla w pokrowcu-niewidce :D

Valdoraptor23

http://kwejk.pl/obrazek/1579492/dark-souls.html tak mi sie skojarzylo :D

Samarrita

Szeregowy, zabierzcie Panią do fabryki! Kowalski, analiza! Rico, potrzebujemy 200 litrów ciekłego azotu!

Samarrita

Rety jaka egzekucja jak w filmie Tarantino xD

Valdoraptor23

hahahahaha ostatnie slowo przed smiercia: suki :D:D:D

ocenił(a) film na 4
Samarrita

a przed tym jeszcze zatańczył

extranick

Epickość prawie jak w MASS EFFECT.

Valdoraptor23

ach, ten altruizm i rycerskosc bohatera :D

Samarrita

Alaska! Pojechali do Wiwerna xD Na pewno zginęły w którymś z tych samochodów co wczoraj stał na drodze.

I co powiecie o tym filmie? Na wstępie dzięki za zachęcenie do wspólnego oglądania ;)

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

ja jestem zafascynowany sceną z kortu tenisowego :D

extranick

Ja za oberwanie zamrożonej ręki dam 4 z pełnym przekonaniem. I za finał z muzyką. Myślę czy nie dać więcej.

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Też się zastanawiam nad 5 ;) 4,5 byłoby najlepsze

extranick

A co tam, niech będzie 5. Nie było to jakieś nudnawe czy przedebilne, ciekawa muzyka i sceny z piłką i azotem na plus :)

Valdoraptor23

jak zawsze fascynujace dzielo, zamrazajace wszelkie mysli na caly okres swojego trwania... :D
PS. ogladamy cos jeszcze? mam jeszcze troche notatek do zrobienia, przydaloby sie jakies rownie intrygujace tlo :D

Samarrita

Raczej nic już nie ma, za to jutro Wiedźmin xD Musze się wreszcie wyspać dziś :D Z czego te notatki? ;>

Valdoraptor23

moze nie bede pytac, co takiego robiles, ze jestes niewyspany :DD
z endokrynologii te notatki ;)

ocenił(a) film na 4
Samarrita

lol, co to jest ?

extranick

endokrynologia? Jako dziedzina medycyny, zajmuje się zaburzeniami funkcji gruczołów wydzielania wewnętrznego (zaburzenia wydzielania hormonów), np.: przysadki mózgowej, tarczycy, nadnerczy, jajników. :P

Samarrita

Miałem z tego tylko 4, bo pytania były durne.

Valdoraptor23

ja to mam tylko na zaliczenie bez oceny, na szczescie :D

Samarrita

Ja za to wykłady zaliczyłem obecnością na liście ;D

Valdoraptor23

a z jakim kierunkiem sie wiazaly dla Ciebie te wyklady? ;)

Samarrita

Zoologia. A dla Ciebie? ;> W każdym razie moglibyśmy zapełniać niszę naukową w filmie klasy Z xD

Valdoraptor23

swiat lekarski wita pana zoologa :D czyli te wszystkie komoda, dwuglowe rekiny, krwiozercze aligatory i inne stworzonka to Twoja dzialka :DD hehe

Samarrita

O tak, ja na pewno na pierwszy rzut oka rozpoznałbym nie tylko pochodzenie zwierzęcia ale i wydedukował czym ono jest i czego chce, jak ci wszyscy mądrzy nauczyciele biologii etc.
A Ty możesz leczyć nasz team, nawet jak komuś odgryzą rękę xD I oczywiście znasz właściwości wszystkich substancji chemicznych w lekach i truciznach :D
Przydałoby się jeszcze kilka osób do uzupełnienia ;)

Samarrita

Grałem do 4 nad ranem w kalambury xD

Valdoraptor23

w kalambury? :D fajne hasla miales do pokazywania? :D

Samarrita

M.in. Diabeł tasmański, Upiór w operze, Klopsiki i inne zjawiska pogodowe i Padme Amidala :) Było też hasło Waran z Komodo ale nie dla mnie xD

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

a nie wiesz czy fabuła filmu ma coś wspólnego z fabułą gry ?

extranick

Pytasz o Wiedźmina? Nie, fabuła filmu nawiązuje raczej do opowiadań. Z grą nie ma nic wspólnego. Z filmu kojarzę najbardziej występ Stępnia z 13 Posterunku i Jarosława Boberka bo wtedy się śmiałem xD