PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1070}

Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną

Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992
7,4 50 tys. ocen
7,4 10 1 50236
7,0 45 krytyków
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
powrót do forum filmu Miasteczko Twin Peaks. Ogniu krocz za mną.

Dubbing z Canal+

ocenił(a) film na 9

Poszukuję tego filmu w wersji z polskim dubbingiem(nie lektorem). Polski dubbing został zrobiony na zlecenie Canal + w połowie lat 90-tych. Jakość kasety nie ma znaczenia, byleby film z dubbingiem był nagrany w całości. Ewentualnych szumów mogę się pozbyć i podreperować w znacznym stopniu jakość nagrania. W zamian za ten film w wersji dubbingowanej(oraz za inne dubbingi których mogę nie mieć) jestem w stanie przesłać wszystko co by daną osobę interesowało(posiadam ponad 30 dubbingów praktycznie nigdzie niedostępnych, mowa o filmach dla dorosłych). Oto mój adres mailowy:
dezerter_poczta@op.pl

http://www.dubbing.fora.pl/dramaty,11/twin-peaks-ogniu-krocz-ze-mna-1992,306.htm l

ocenił(a) film na 7
Replo

odradzam oglądanie jakiegokolwiek filmu z dubbingiem

ocenił(a) film na 9
tomi2008

A to niby dlaczego? Nie wszyscy kochają lektora który czytaniem morduje to co w filmie istotne, czyli dźwięk i ekspresję bohaterów. Niektórzy zamiast tego wolą dobrze wykonany dubbing tak jak w krajach rozwiniętych.

ocenił(a) film na 10
Replo

Niestety - ekspresja polskich aktorów w znacznym stopniu rózni sie od ekspresji aktorów grających w tym filmie. Proponuję napisy - jeśli tak bardzo ci zależy na dźwięku ;)

ocenił(a) film na 9
Ksiezniczka_Marta

Lubię oglądać filmy w oryginale(są lepsze od lektora) ale jeśli dana pozycja posiada polski dubbing jak w tym przypadku to wolę najpierw obejrzeć wersję dubbingowaną niż oryginał.

ocenił(a) film na 9
Replo

Moja prośba cały czas jest aktualna. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zobaczyć wersje zdubbingowaną Twin Peaks. Thrillery to jeden z moich ulubionych gatunków filmowych.

Replo

I co, udało się?