Najdziwniejszy film na świecie jakieś czerwone tła gdzie jest każełek,albo gdy gościu przychodzi na to czerwone tło i robi że gościu lewituje
alien to swietny film. prosze mi sie go nie czepiac ;) co wam sie w nim nie podoba?? to swietna seria
Alien ---> To Ty nie lewitujesz na czerwonym tle ? Hm, naprawdę interesujące. Jesteś najdziwniejszym człowiekiem na świecie.
Ludzie odczepcie się od Aliena!!! Ja byłem w takiej samej sytuacji jak on. Miałem całą serię i skoro przeczytałem że Ogniu... jest prequelem obejrzałem go jako pierwszy w kolejności i pomyślałem że reżyser albo był umysłowo chory albo nieźle spalony jak tworzył ten film. Dopiero jak sięgnąłem po serial zrozumiałem na czym to wszystko polega. Obejrzenie prequela przed serialem to jak układanie puzzli z 10000 częsci nie wiedząc jak powinna wyglądać całość. Wszystko jest chaotyczne i bez sensu. Po obejrzeniu serialu uważam że film jest świetny
Dokładnie, ja zapomniałem Serial i film wydał mi się totalnie zryty, dałem 4/10 ;) A Ci co myślą ,że wszystkie rozumy pozjadali i najeżdżają na każdego kto nie zrozumiał to może wyjedzcie troszkę rodzynek z gówna na ulicy ;)
Will you?
Pozdro
"hm głupota nie boli.obejżyj serial a potem oceniaj" < LOL, czyli jak ktoś nie oglądał serialu ,obejrzał film i ocenił to jest głupi? Very nice :) I like you, do you like me? How much?