PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1070}

Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną

Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992
7,4 50 tys. ocen
7,4 10 1 50231
7,0 45 krytyków
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
powrót do forum filmu Miasteczko Twin Peaks. Ogniu krocz za mną.

Najdziwniejszy film

użytkownik usunięty

Najdziwniejszy film na świecie jakieś czerwone tła gdzie jest każełek,albo gdy gościu przychodzi na to czerwone tło i robi że gościu lewituje

Obejrzyj serial "Miasteczko Twin Peaks". Tam jest wyjaśnienie wszystkiego

ocenił(a) film na 8
djadamus

no nie wiem czy tak wszystko jest wyjaśnione:)

ocenił(a) film na 10

Jeden z głupszych postów, jakie widziałem w życiu.

ocenił(a) film na 9

hm głupota nie boli.obejżyj serial a potem oceniaj

ocenił(a) film na 10
Little_Dean

A czego się spodziewaliście po kimś z ksywą Alien?

użytkownik usunięty
Kortez

Napewno więcej niż z twoją ksywą kortez!!!Ksywa jak dla debila

użytkownik usunięty

Nie jestem złośliwy ale może nie rozumiem tego filmu !!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Ej, tylko się nie rozpłacz... Dobrze, że chociaż Aliena rozumiesz xd

ocenił(a) film na 10
Kortez

alien to swietny film. prosze mi sie go nie czepiac ;) co wam sie w nim nie podoba?? to swietna seria

Alien ---> To Ty nie lewitujesz na czerwonym tle ? Hm, naprawdę interesujące. Jesteś najdziwniejszym człowiekiem na świecie.

użytkownik usunięty
olw

Nie będę sie zniżał do waszego poziomu xd

ocenił(a) film na 8

Ludzie odczepcie się od Aliena!!! Ja byłem w takiej samej sytuacji jak on. Miałem całą serię i skoro przeczytałem że Ogniu... jest prequelem obejrzałem go jako pierwszy w kolejności i pomyślałem że reżyser albo był umysłowo chory albo nieźle spalony jak tworzył ten film. Dopiero jak sięgnąłem po serial zrozumiałem na czym to wszystko polega. Obejrzenie prequela przed serialem to jak układanie puzzli z 10000 częsci nie wiedząc jak powinna wyglądać całość. Wszystko jest chaotyczne i bez sensu. Po obejrzeniu serialu uważam że film jest świetny

ocenił(a) film na 4
doman18

Dokładnie, ja zapomniałem Serial i film wydał mi się totalnie zryty, dałem 4/10 ;) A Ci co myślą ,że wszystkie rozumy pozjadali i najeżdżają na każdego kto nie zrozumiał to może wyjedzcie troszkę rodzynek z gówna na ulicy ;)
Will you?

Pozdro

ocenił(a) film na 4
Kwic

"hm głupota nie boli.obejżyj serial a potem oceniaj" < LOL, czyli jak ktoś nie oglądał serialu ,obejrzał film i ocenił to jest głupi? Very nice :) I like you, do you like me? How much?

ocenił(a) film na 10
Kwic

No w sumie jeśli ktoś ocenia serial po obejrzeniu filmu a nie ocenia filmu to do mądrych nie należy :)