ten film jest w gazecie jakiejś tam...którą właśnie dzisiaj kupiłem. wszyscy mówią że to jest kultowy film, a to chyba nie o ten chodzilo. i nie wiem jak zdobyć tego "pilota".
niezly klasyk ale powalony serial byl 100 razy lepszy dzieki obsadzie i nie tak powalonym scenom <lol>
Kultowy? Klasyk? To?
Myslałem, że umrę oglądajac ten film...
Jest najgorszym jaki kiedykolwiek widziałem na oczy...
Bez sensu a każda scna przyprawia o mdłości...
Jeżeli ktoś mówi, że jest to dobry, psychodeliczny film to chyba takiego na oczy nie widział... Nic nie składa się w całość a postaci wyskakują jedna za druga bez sensu. Nawet nie można do końca ustalić relacji między nimi...
Ja ten film obejrzałem jedynie ze względu na to, że jest "kultowy", ale obiecałem sobie, ze nigdy więcej tego nie powtórzę...
Po raz pierwszy słysze,że ten film jest kultowy...
Większość motywów i postaci można ze sobą połączyć i wcale nie jest tak chaotyczny jak sie wydaje-może trzeba obejrzeć go jeszcze raz... chociaż jeśli nie spodobał się za pierwszym razem to uznasz to pewnie za stratę czasu.
kurde
jak sie oglada najpierw ogniu krocz to nie ma sie co dziwic ze sie nie widzi powiazan postaci. Bo ten film oglada sie po serialu. Wtedy wszystko jest jasne. pzdr
Własnie obejrzałam ten film i to w wielkim mękach. Nie wiem ile ktoś musiał ćpać by napidać taki gniot, bez ładu i składu. Najgorszy film w moim życiu!