Miasto aniołów

City of Angels
1998
7,5 149 tys. ocen
7,5 10 1 149086
5,5 23 krytyków
Miasto aniołów
powrót do forum filmu Miasto aniołów

Film bardzo smutny, opowiadajacy o pieknej milosci ktorej bohaterowie nawet nie mogli sie do konca nasycic... smutne :( jednak ten smutny koniec nadal jakby sens temu filmowi. Znacie wiecej takich wyciskaczy lez? Uwielbiam takie filmy :)

ocenił(a) film na 8
Strange23

Cudowny film... uwielbiam, takie powzruszanie się jest bardzo zdrowe, na co dzień trudno jest wyładować emocje, czasami chciałoby się wypłakać, a tu nie ma łez. Ten film świetnie oczyszcza duszę. Hmmm nie wiem co Ty na to, ale ja Ci proponuję film z Bollywood: Gdyby jutra nie było. Tym razem o ziemskim aniele który wyrzeka się własnego szczęścia. To nie taki typowy wyciskacz łez, bo śmiechu też chwilami bywa dużo. Ale to cudowna historia nawet tym, którzy nie lubią bollywood gorąco polecam - warto się przełamać i obejrzeć

ocenił(a) film na 9
Strange23

ach ja to ryczałam jak głupia za każdym razem, kiedy mialam możliwość obejrzenia tego niesamowitego, smutnego filmu...inne w tym stylu? hmm...
wyciskaczem lez byl dla mnie jeszcze film - The Bucket list i Into the Wild ale to zupełnie inna bajka :)
mimo wszystko filmy godne polecenia