Miasto aniołów

City of Angels
1998
7,5 149 tys. ocen
7,5 10 1 149090
5,5 23 krytyków
Miasto aniołów
powrót do forum filmu Miasto aniołów

I zaczynam płakać już w połowie, bo jak wiem, co czeka biednego Setha to aż nie mogę no :( i tak sobie popłakiwałam aż do końca.. to zdecydowanie nie jest film dla zakochanych kobiet ;)

ocenił(a) film na 10
Cichociemna_5

Siema.Pierwszy raz w życiu oglądłem ten film do końca i muszę przyznać jest zachwycony.Film jest genialny i bardzo wzrusza dokładnie jak mówicie.Pzdr dla wszystkich fanów tego filmu.:):)

ocenił(a) film na 7
Cichociemna_5

rzeczywiscie, poczulem sie troche jak zakochana kobieta... ;)

ocenił(a) film na 10
Cichociemna_5

Ech .. ;) może i jestem przewrażliwiona, ale takie filmy naprawdę robią na mnie ogromne wewnętrzne wrażenie. Nie mogłam patrzeć na biednego Setha wpatrującego się w Maggie wiedząc, że ona i tak umrze.. buuuu :(

ocenił(a) film na 10
Cichociemna_5

Jestem pod wielkim wrażeniem, wzruszyłam się naprawdę (co rzadko mi się zdarza). Nie moge przeboleć, że tak ten film się skończył, biedny Seth.
Ech...

seth_george

Niezaprzeczalnie śliczny film...
Ryczałam przez pół filmu i czułam się z tym głupio, ale co tam :)

seth_george

Takie jest życie - tak odpowiedział przyjaciel Setha gdy ten zapytał o to czy to kara za wolną wolę. Pozornie bardzo proste słowa a tyle mówią...

Cichociemna_5

jak dla mnie film jest lekko nudnawy, ogólnie nieciekawy, ale kobietą jestem. drugi raz go oglądałam i drugi raz płakałam. ach te baby;D.