PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=337729}

Miasto przemocy

Jjakpae
2006
6,0 492  oceny
6,0 10 1 492
Miasto przemocy
powrót do forum filmu Miasto przemocy

Nie polecam,

ocenił(a) film na 4

choć lubię koreańskie filmy to ten rozczarowuje. Akcja głupawa i prosta jak drut. Totalne rozczarowanie.

Karakuli

szkoda skoro tak mówisz. też lubię koreańskie kino, i japońskie oczywiście też. Mimo tego obejrzę, wolę obejrzeć przewidywalną azjatycką sensację niż te same gęby w kółko z hollywood nic nowego nie pokazujące. Przerzuciłem się na kino azjatyckie, bo amerykańskie mnie znudziło (prócz adaptacji komiksów, na nie czekam zawsze z otwartymi rękoma).

Karakuli

Przykro mi ale się z tobą nie zgodzę...
Film jest super,historia trzyma się kupy,dobre sekwencje walk(szczególnie z dzieciakami w mieście).Nawet do aktorstwa nie można się zbytnio przyczepić...Więc wydaje mi się ze o innym filmie tu napisałeś...

bleper

wysil wyobraznie. Wyobrażsobie dwóch gości. Obaj patrza na kwiatek. Jeden z nich ma okulary przeciwsloneczne.
obaj nie zgadzaja sie co do koloru roślinki. czy obajpatrza nato samo???...
przykro mi, że tego nie wiesz...

ocenił(a) film na 8
RAPHACHOLIN

Ja też uważam że film jest godny uwagi świetne walki na wysokim poziomie dobra gra głównych bohaterów owszem można się przyczepić że są trochę jak Arnold w Comando lub Stallone w Rambo.Jednak nie ma za dużo fajnych filmów z tego gatunku więc miło na coś takiego popatrzeć.Dodam od siebie i co najważniejsze w filmie nie skaczą jak pajace i nie łapią pocisków w zęby-na szczęście.