Miasto widmo

Disappearance
2002
6,0 287  ocen
6,0 10 1 287
Miasto widmo
powrót do forum filmu Miasto widmo

Jejku, jak to wczoraj oglądałem to myślałem że to KLON "Wzgórz..." ale jednak jest na odwrót - to "Wzgórza..."(film z 2006) powstały na podstawie tego filmu, a przynajmniej na podstawie wielu motywów.
Ogólnie nawet film niezły(heh w granicach przeciętniaka) - podoba mi się fabuła, ale wykonanie już kiepskie. Szczególnie bezsensowne jest zakończenie tego filmu, ja go przynajmniej nie zrozumiałem :) 6,5/10

Split

Ten film z 2006 to remake "Wzgórz" sprzed 30 lat!

ocenił(a) film na 6
Gh0st

Do jasnej cholery przestańcie gadać o tych durnych "Wzgórzach"! Przecież "Disappearance" to nic powiązanego - zwykły dreszczowiec, może podobnie usytuowany i tyle! Bo fabuła jest inna, film ma większy zarys inteligencji, a "Wzgórza mają oczy"(1977 i 2006) to slashery. Jeden napisze, a reszta jak pudle doczepiają się do skrawku spodni. Nawet nie wiecie, o czym gadacie.

Split

zenada.. jak wczesniej pisali inni uzytkownicy - najpierw zweryfikuj swoje wypowiedzi, zamiast sie osmieszac...

Split

Zgadzam się co do tego, że ten film wykazuje duże podobieństwo do filmu Wzgórza maja oczy. Co do tego zarysu inteligencji, to ja się podobnej konstrukcji nie dopatrzyłem.