PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=375721}

Miasto złodziei

The Town
2010
7,2 81 tys. ocen
7,2 10 1 81319
6,5 27 krytyków
Miasto złodziei
powrót do forum filmu Miasto złodziei

Film jak zawsze ciągnął Jeremy Renner, jedyny charakter w tym filmie zagrany dobrze.

SHOGUN_

końcówka w tym filmie była najlepsza i twoje zdanie, że była beznadziejna, jest bezpodstawne, bo nawet argumentów nie podałeś.

ocenił(a) film na 5
darek12322

Nic tu nie trzeba argumentować, wystarczy to zobaczyć. Wszystko co było w tym filmie "już gdzieś widziałem"..

SHOGUN_

no właśnie o to chodzi, że końcówka była wyjątkowo oryginalna ;)

ocenił(a) film na 5
darek12322

Końcówka to było prawie zerżnięcie z Gorączki. Dupeczka dostaje hajs, nie jest dane im być razem, reszta ekipy ginie.. sratata

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

dokladnie.
jesli oceniac film nie przez pryzmat goraczki to film na 6/10

ale tak jak kolego zauwazyles film i rezyser chyba chcial dorownac a moze mial ambicje przewyzszyc "heat"

niestety na tle goraczki film wypada gora na 3/10

niestety do goraczki to sie nie umywa.

ocenił(a) film na 5
xtremesystems

No niestety porównania się nie da uniknąć, film jest o podobnej tematyce i dużo rozwiązań zostało zapożyczonych, na szczęście w filmie był J.Renner i stworzył wiarygodną kreacje co trochę uratowało film.

ocenił(a) film na 7
SHOGUN_

Faktycznie Renner ratuje film,mnie najbardziej irytował Affleck, lepszy reżyser niż aktor.

ocenił(a) film na 7
darek12322

a Ty niby argumenty "za" podałeś? hipokryta :]

adryanusz_88

hipokryta? Wiesz co oznacza to słowo?

ocenił(a) film na 7
darek12322

"końcówka w tym filmie była najlepsza i twoje zdanie, że była beznadziejna, jest bezpodstawne, bo nawet argumentów nie podałeś."
Każesz komuś uargumentować swoje zdanie czego sam nie robisz. Wg autora końcówka jest beznadziejna, a wg Ciebie najlepsza - tylko, że negujesz jego opinię tym, iż nie podał argumentów samemu nie podając argumentów przemawiających za słusznością Twojej opinii.

adryanusz_88

zgodzę się z Tobą, lecz to nie jest hipokryzja ;) Mogłeś to nazwać jakoś inaczej.

ocenił(a) film na 7
darek12322

ja to rozumiem jako hipokryzje - innego adekwatnego określenia nie znam