Miasto zaginionych dzieci

La Cité des enfants perdus
1995
7,4 16 tys. ocen
7,4 10 1 15857
7,6 13 krytyków
Miasto zaginionych dzieci
powrót do forum filmu Miasto zaginionych dzieci

Film wręcz mnie obrzydził tym swoim "klimatem". Gdyby nie momentami dobre zdjęcia i muzyka to wogóle bym go nie oglądał (obejrzałem prawie cały, 20 minut przed końcem zasnołem). Filmu nie polecam...

Namin

To obejżyj American Pie 3 i Stary gdzie moja bryka. Spodobaja ci się jeśli na Mieście ZASNOŁEŚ.

ocenił(a) film na 10
Namin

Moim skromnym zdaniem, jest to jedno z największych arcydzieł w historii kinematografii, ale pewnie ty masz rację ... :\ Nie chce mi się nawet komentować takiego totalnego bezguścia, bo nie mam po prostu słów na, aż tak debilne wypowiedzi.

Namin

Gratuluję to, że jeszcze 'momentami' zauważałeś 'dobre zdjęcia i muzykę', pewnie prze zresztę czasu te 'zdjęcia' były słabe, a 'muzyka' beznadziejna ? może się mylę ale zdjęcia i muzyka są związane z 'klimatem', a zwłaszcza muzyka. Myślę, że Stary, gdzie jest moją bryka? to dla ciebie zbyt skomplikowany film bo ty to chyba masz kłopoty z myśleniem, a może iloraz inteligencji poniżej normy? Tacy ludzie to mogą "zasnołpiać" faktycznie na filmach, takie coś jak film to dla nich nieodłącznie się wiąże z czymś zbyt skomplikowanym jak na ich 'rozumek'...

Namin

Dobra niech Wam będzie... Film jest dobry(chociaż i tak ten klimat mnie nie pociąga). Owszem do tworzenia klimatu przyczynia sie muzyka - tylko, że ja momentami zamykałem oczy, żeby obraz nie zakłócił mi tego co słysze (ale widać wtedy byłem źle nastawiony do tego filmu). A zasnĄłem ponieważ byłem zmęczony... Tylko po co ta agresja z waszej strony? Ale no cóż, widocznie wszystkim musi podobać sie to samo. Przepraszam, że sie wyłamałem. Pozadrawiam.