PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4684}

Miedziana góra

Copper Mountain
1983
2,8 374  oceny
2,8 10 1 374
Miedziana góra
powrót do forum filmu Miedziana góra

bo jedynie Ci najbardziej wierni będą w stanie przymknąć oko na to, co zaprezentował przed kamerą 21-letni naonczas James

ocenił(a) film na 6
peeroog

Dla mnie wystarczy gęba Jima i już film ma co najmniej 5 :P A to "dzieło"... cóż, 5 za Jima i jeszcze 1 za to, że oglądałem go na bani, nie wiem o co chodziło, ale było rycie z tych przerywników muzycznych :P A może to elementy fabularne były przerywnikami koncertu? Ciężko stwierdzić. Należy wziąć pod uwagę, że to jeden z pierwszych filmów Jima, a jak wiadomo wielcy różnie zaczynali. Jak choćby S. Stallone, którego pierwszym filmem za 200$ był obraz znany pod tytułem "Italian Stallion" - warto zobaczyć choćby z ciekawości jak wyglądało przyjęcie u Kitty i Studa ;) Tak jak napisał przedmówca - dla zagorzałych fanów Jima ;) Jeżeli jego gęba sama z siebie nie wywołuje u Ciebie radości - nic innego z tego filmu nie wyniesiesz ;)

peeroog

na co wg ciebie trzeba tam oko przymknąć? co takiego Jim tam wyprawiał? On jak zawsze był najmocniejszym punktem filmu.

peeroog

Kim jest kur... James??

Rozyk07

Kolega po prostu nie zna Jima tak dobrze jak my. I nie jest z nim na stopie towarzyskiej.