PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465857}
7,6 85 tys. ocen
7,6 10 1 85091
7,2 24 krytyków
Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
powrót do forum filmu Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

nie rozumiem..dla mnie film byl bardzo kiepski dalem ocene 2. ostatnio lubi sie krecic sceny gwaltow ze szczegulami moze takim sie film podobal bo jak dla mnie to ten film byl o niczym i nie bylo w nim nic wciagajacego..kiepski naprawde zawiodlem sie bo slyszalem ciekawe komentarze fachowcow ale jak widac fachowcy maja swoje oceny

falk87

jest to dość dziwne że ocena jest tak wysoka. Ja osobiście jakbym mógł
oceniłbym ten film na -100. Jak można robić takie gnioty. Jak w ogóle można
pomyślec że ten film do kogoś trafi.

ocenił(a) film na 10
mathman

Skąd tak wysoka ocena?
sie pytasz

Bo Film jest poprostu swietny. Aktorsto- zwlaszcza tej dziewczyny jest doskonale! Mam wrazenie ze ludzie oceniaja ten film po pierwszych 20 min. i go wyl. :) koncza sie Wam baterie w laptopach??

użytkownik usunięty
mathman

mathman
"Ja osobiście jakbym mógł oceniłbym ten film na -100"
Błysnełeś intelektem koleżko,mielismy przykład powyżej ile jest warta twoja inteligencja....
Wystarczy spojrzeć na wysoką ocene nie tylko tu i juz masz odpowiedź że odziwo jednak trafił do "kogoś" Wysoka ocena jest jak najbardziej na miejscu ponieważ to bardzo dobry film.

ja cały czas nie rozumiem coś się ludziom w tym filmie podobało?! Zresztą chyba nie tylko ja mam takie zdanie. Na sali
byłem ja oraz jeszcze jedna osoba. Moi znajomi postanowili pójść na ten film i od tamtej pory wszystkim odradzają ten
gniot. Przecież na to nie da się patrzeć. Nie wiem czemu bronicie ten film, jak dla mnie to trochę podejrzane. Bo ja już
nie mówię tu o filmie średnim, który może się podobać albo nie. Ten film jest tak kiepski że wasze wypowiedzi są co
najmniej dziwne.

użytkownik usunięty
mathman

Poprostu film jest bardzo dobry i tyle i to nie jest tylko moje zdanie, co dla niektórych nawet arcydzieło ale to już gruba przesada z tym arcydziełem.
Wyglada na to ze w życiu kiepskiego filmu nie widziałeś jeśli uważasz ten za taki.

użytkownik usunięty
falk87

Dałeś z tego co widze 3 a nie 2...
Co innego się spodziewać po poscie kogoś co ubóstwia film transformers oceniajac go 9\10.Rozumiem to był film o "czymś" i dlatego cie wciągnął heh
Dla mnie nic dodać nic ująć...

co innego się spodziewać jeśli ktoś na podstawie "takich danych" wysuwa tak daleko idące wnioski:) he he he (tylko nie napisz że wczoraj ważyłeś moją inteligencje:)

użytkownik usunięty
kamilos56

Nie napisze tak bo nie było by co ważyć od tego trzeba zacząć.....

cóż... właśnie potwierdziłeś to wyżej:)

falk87

Hehe idźcie na Rec2!