Na całym świecie ludzie na seansach filmu odpalają race, rzucają popcornem i krzyczą. Co za patologia. O tym media nie mówią, wszędzie tylko trąbią o tym jak film jest niezwykle wspaniały.
Szkoda, że nie potępia się takich zachowań. Jakoś Tik Tok nie zabrania publikować filmików z takich patologicznych akcji, a twórcy filmu też się nie przejmują tym co się dzieje na seansach.
Właśnie, były takie zamieszki że interweniowała policja, ale nikt nie próbuje nawet zakazać dalszego pokazywania filmu czy ukarania jego twórców.
Wszędzie promuje się ten film, a nie ma nic na temat tych zachowań i nie ma publicznego ich potępienia. Nawet sam twórca filmu ma to gdzieś.
A dlaczego twórcy filmu mają być karani i film nie może być puszczany w kinach przez jakichś debili którzy nie umieją się zachować podczas seansu? Zawsze można wydalić takie osoby z kina i mogą nie mieć do niego wejścia, chociaż to nic nie zmieni bo zawsze ktoś nowy może ponowić te zachowanie. A co do pokazywania zachowania to nie koniecznie mówisz prawdę bo widziałem np. na Instagram jak pokazują zachowanie widzów podczas seansu
Bo to oni stworzyli film, który prowokuje takie głupie zachowania?
"Zawsze można wydalić takie osoby z kina i mogą nie mieć do niego wejścia, chociaż to nic nie zmieni bo zawsze ktoś nowy może ponowić te zachowanie. "
Dlatego powinno się zakazać puszczania tego filmu w kinach, a twrócy powinni płacić kinom odszkodowania.
"A co do pokazywania zachowania to nie koniecznie mówisz prawdę bo widziałem np. na Instagram jak pokazują zachowanie widzów podczas seansu "
Ale ja mówię o publicznym podjęciu sprawy i potępieniu, a nie że jakaś jedna osoba to krytykuje. Twórcy minecrafta dostają teraz feedback, że promowanie patologicznych zachowań jest spoko. We dwójce zaczną eskalować jeszcze bardziej i ludzie będą robić jeszcze durniejsze rzeczy, aż ktoś nie zginie.