PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587324}

Minionki rozrabiają

Despicable Me 2
2013
7,3 116 tys. ocen
7,3 10 1 116452
5,8 27 krytyków
Minionki rozrabiają
powrót do forum filmu Minionki rozrabiają

10/10.

użytkownik usunięty

Świetny film animowany dla całej rodziny. Jak dla mnie nawet lepszy od poprzednika. Pierwszoplanową rolę miały grać minionki, ale i tak wątek Gru i Lucy był głównym motywem filmu. Znalezienie dla Gru partnerki było znakomitym pomysłem, dziewczynki też wypadły dobrze, mnie się naprawdę po-dobało. Śmiałem się co chwilę, może tylko momentami film był zbyt straszny dla małych dzieci, ale mi to nie przeszkadzało. Jedna z lepszych anima-cji jakie widziałem, oglądając bawiłem się rewelacyjnie, stąd moja ocena, jak w temacie, 10/10. Polecam wszystkim, warto obejrzeć. Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się : ) Film jest rewelacyjny, podobnie jak część 1. Prześmieszny, wątek Gru i Lucy bardzo fajnie zrobiony. Kontynuacja jakich mało ; )

użytkownik usunięty
natka17_1998

Dokładnie. Ja mam jeszcze nadzieję na trzecią część. ;)

ocenił(a) film na 8

Ja w sumie też, myślę że coś fajnego by wymyślili : )

użytkownik usunięty
natka17_1998

Na pewno. Możliwe, że kiedyś się o tym przekonamy. ;]

ocenił(a) film na 8

Trzeba być cierpliwym ; ) Ta animacja bardzo się im udała, obydwie części, więc jak osiągnięto sukces, to zrobią kolejną. No chyba że pomysłów zabraknie, w co wątpię ; )

użytkownik usunięty
natka17_1998

O to bym się nie martwił, bo na pewno coś wymyślą, tylko żebyśmy nie musieli zbyt długo czekać. :)

ocenił(a) film na 8

Mnie najbardziej to czekanie denerwuje. Ja nie mogłam się doczekać w 2012 kiedy puszczą Minionki (wtedy to jeszcze nie wiedziałam że będzie takie fajne, ale byłam ciekawa tego filmu)

użytkownik usunięty
natka17_1998

No widzisz, ale z każdym filmem tak jest, że jak podzieli się go na części, to trzeba czekać nawet kilka lat.

ocenił(a) film na 8

No wiem. Ale może warto poczekać, żeby stworzyli coś fajnego : )

użytkownik usunięty
natka17_1998

Ja myślę, że warto. No to czekamy. ;]

ma być trzecia część za rok :) a tytuł oryginalny to minions :) !

użytkownik usunięty
lolmiki

Za rok? Wątpię. Ja bym raczej obstawiał, że gdzieś za trzy lata, czyli taka przerwa jak była między pierwszą a drugą częścią, ale zoba-czymy. Mam nadzieję, że ta trzecia część przynajmniej powstanie, to mi wystarczy.

film ma mieć premierę w U S A 17 grudnie 2014, a w Polsce 2 stycznia 2015 :) zródło : imdb.com, fillmweb.pl

użytkownik usunięty
lolmiki

Ok, dzięki za informację, przekonamy się za półtora roku. ;]

ocenił(a) film na 8
lolmiki

To może być też serial. Trochę mało prawdopodobne żeby w tak krótkim czasie zrobili 3.

użytkownik usunięty
natka17_1998

Wszystko się okaże w najbliższej przyszłości.

ocenił(a) film na 8

No tak, nie ma się co kłócić, trzeba poczekać : )

użytkownik usunięty
natka17_1998

My się nie kłócimy tylko dyskutujemy. :)

ocenił(a) film na 8

Wiem, wiem, tylko mówię, że nie ma co gdybać. Co będzie to będzie ; )

użytkownik usunięty
natka17_1998

Dokładnie. :)

ocenił(a) film na 6
natka17_1998

lepsza od żałosne Krainy Lodu

ocenił(a) film na 8
Mati_1916legia

Kraina Lodu też mi się podobała, ale jak kto woli. Obydwie mogę zaliczyć do udanych : )

mam tylko nadzieje, że nie zrobią z minionków serialu animowanego jak zrobili z Pingwinami z Madagaskaru. ;)

użytkownik usunięty
dzejlooXD

Możliwe, zobaczymy. ;]

Idę z dziećmi na niego jutro. Powiem szczerze, że jakby film opierał się o same minionki, to bym dzieci na to nie zabrał. Ciężko ogląda się całą bajkę z postaciami, które mówią tylko w swoim języku, albo wcale.

użytkownik usunięty
miko_5

No tak, ale w tym filmie więcej jest o zwykłych postaciach niż o minionkach. :)

ocenił(a) film na 7

Zgadzam się świetna, animacja :)

Czekam z niecierpliwością na trzecią odsłonę :) A fakt...moje dzieciaki także :D

rewelacja! sie usmiałam wymiataja! 10/10