Świetny film animowany dla całej rodziny. Jak dla mnie nawet lepszy od poprzednika. Pierwszoplanową rolę miały grać minionki, ale i tak wątek Gru i Lucy był głównym motywem filmu. Znalezienie dla Gru partnerki było znakomitym pomysłem, dziewczynki też wypadły dobrze, mnie się naprawdę po-dobało. Śmiałem się co chwilę, może tylko momentami film był zbyt straszny dla małych dzieci, ale mi to nie przeszkadzało. Jedna z lepszych anima-cji jakie widziałem, oglądając bawiłem się rewelacyjnie, stąd moja ocena, jak w temacie, 10/10. Polecam wszystkim, warto obejrzeć. Pozdrawiam. :)
Zgadzam się : ) Film jest rewelacyjny, podobnie jak część 1. Prześmieszny, wątek Gru i Lucy bardzo fajnie zrobiony. Kontynuacja jakich mało ; )
Trzeba być cierpliwym ; ) Ta animacja bardzo się im udała, obydwie części, więc jak osiągnięto sukces, to zrobią kolejną. No chyba że pomysłów zabraknie, w co wątpię ; )
O to bym się nie martwił, bo na pewno coś wymyślą, tylko żebyśmy nie musieli zbyt długo czekać. :)
Mnie najbardziej to czekanie denerwuje. Ja nie mogłam się doczekać w 2012 kiedy puszczą Minionki (wtedy to jeszcze nie wiedziałam że będzie takie fajne, ale byłam ciekawa tego filmu)
No widzisz, ale z każdym filmem tak jest, że jak podzieli się go na części, to trzeba czekać nawet kilka lat.
Za rok? Wątpię. Ja bym raczej obstawiał, że gdzieś za trzy lata, czyli taka przerwa jak była między pierwszą a drugą częścią, ale zoba-czymy. Mam nadzieję, że ta trzecia część przynajmniej powstanie, to mi wystarczy.
film ma mieć premierę w U S A 17 grudnie 2014, a w Polsce 2 stycznia 2015 :) zródło : imdb.com, fillmweb.pl
To może być też serial. Trochę mało prawdopodobne żeby w tak krótkim czasie zrobili 3.
Kraina Lodu też mi się podobała, ale jak kto woli. Obydwie mogę zaliczyć do udanych : )
mam tylko nadzieje, że nie zrobią z minionków serialu animowanego jak zrobili z Pingwinami z Madagaskaru. ;)
Idę z dziećmi na niego jutro. Powiem szczerze, że jakby film opierał się o same minionki, to bym dzieci na to nie zabrał. Ciężko ogląda się całą bajkę z postaciami, które mówią tylko w swoim języku, albo wcale.