PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587324}

Minionki rozrabiają

Despicable Me 2
2013
7,3 116 tys. ocen
7,3 10 1 116452
5,8 27 krytyków
Minionki rozrabiają
powrót do forum filmu Minionki rozrabiają

od "Jak ukraść księżyc"? Zastanawiam się czy wybrać się na Minionki, ponieważ pierwsza część
była taka zdecydowanie dla mniejszych dzieci. Ja tymczasem wolałbym coś bardziej dla
dorosłych, bądź starszych dzieci.
Wyczytałem teraz na filmweb, że film jest śmieszny. Ale dla kogo właściwie? Dla sześciolatków?
Do jakiej innej animacji moglibyście ten film porównać?

ocenił(a) film na 8
wilczekstepowy

Animacja powiem szczerze spodoba się i dzieciakom i starszym. Ja mam 15 lat, poszłam na ten film z koleżanką w równym wieku i uśmiałyśmy się strasznie. Film bardzo sympatyczny, polecam dla każdego. Myślę że troszkę poważniejszy od Jak ukraść Księżyc, jeśli chodzi o tematykę.

ocenił(a) film na 10
wilczekstepowy

Moim zdaniem powinieneś na to iść. Oglądając pierwszą część, uśmiałam się po pach , a teraz patrząc na zwiastuny drugiej części uśmiałam się aż do łez....a mam 16 lat. To jest film gdzie mogą się ubawić i dorośli i dzieci. Wydaje mi się że nie będziesz żałował ;)

ocenił(a) film na 8
wilczekstepowy

Lepsze od pierwszej części i bardziej zabawne. Osobiście mam ćwierćwiecze na karku a ubawiłem się przednie z resztą jak wszyscy na seansie, zarówno mali jak i duzi. Film jest lekki w odbiorze fabuła nie skomplikowana ale ciekawa, wizualnie cieszy oko. Zależy od osoby ale Minionki tak czy siak zapewniają ogromną dawkę śmiechu i dlatego warto tą animację zobaczyć.

Ciężko do czegoś to porównać, taka lepsza pierwsza część z intrygą szpiegowską + dużo więcej minionków i jeszcze więcej śmiechu.
Jak chcesz zobaczyć coś bardziej dla dorosłych czy młodzieży to polecam Ghost in the Shell ale to już inna liga ^^

wilczekstepowy

Mam 20+ lat, a film mi się podobał (dzieciaki oczywiście były zachwycone). Chociaż jak dla mnie pierwszy film lepszy.

ocenił(a) film na 10
wilczekstepowy

A ja mam 38 i naprawdę się uśmiałem.Mój 6-letni synek też.Gorąco polecam :D

ocenił(a) film na 6
meylo

A ja 21 i obejrałam go sama. Lubię bajki. Ta mi się podobała i na II część mam zamiar się wybrać. Ale już z chłopakiem. ;']

meylo

Ja też jestem taki wiekowy, mam 37 lat i zaraz właśnie będę szedł na tę bajkę z siostrzeńcami. ;)

ocenił(a) film na 10
wilczekstepowy

Wiek nie ma znaczenia.Dopóki się dobrze bawisz jesteś dzieciakiem :D

wilczekstepowy

właśnie bylismy całą rodziną, śmialismy się wszyscy - dzieci 15 i 9 :)

wilczekstepowy

Powiem Ci, że starsze osoby, też się pośmieją. Pierwsza część mi się bardzo podobała, a druga równie jest fajna. Nie wiem jak z twoim humorem, ale powinno Ci się podobać.

wilczekstepowy

Jednak akurat ta animacja nie przemówiła do mnie tak dobrze, jak inne. A szkoda, bo akurat lubię różnego rodzaju animacje.