PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587324}

Minionki rozrabiają

Despicable Me 2
2013
7,3 116 tys. ocen
7,3 10 1 116452
5,8 27 krytyków
Minionki rozrabiają
powrót do forum filmu Minionki rozrabiają

Wybrałyśmy się na to wczoraj i możemy śmiało powiedzieć że film był kiepski. Ludzie! To tylko rozrywka dla dzieci! Nie ma sensu tak go krytykować! Cicho bądź!!! Ja twraz piszę i mówię że film był kiepski!! Nie! To świetny film. Nieprawda!!!!! Tak!!!

dziurawa_krystynka

Wygląda na to, że twoje osobowości toczą zażartą walkę o klawiaturę :/

ocenił(a) film na 6
Bowen

Dobre:D

Bowen

Ja jestem ta fajna! Ta zła wypisuję same bzdury! Rozmawiałyśmy już o tym i musimy przyznać, to znaczy ta pierwsza czyli ja przyznaje ale ta druga też chyba to przyzna. Nieeee!!!! Nic nie przyznam!!!! Głupiutki film !!! Ale jak to? Ty idiotko powiem wszystkie twoje sekrety na forum!!" Nie!!! ni to nic nie mów to będzie zgoda i będziemy normalnymi userkami filmwebu bo ja w przeciwieństwie do Cb znam regulami zachowania się na publicznym forum!!! Ale ja za to znam zasay pisowni!!! Nieprawda!!! Dobra od dzisiaj jesteśmy normalne....

Tak więc wracając do tematu o tym filmie nasze zdania są podzielone.

ocenił(a) film na 9
dziurawa_krystynka

No cóż... tego jeszcze na Filmwebie nie było :D

pigmejskipuszek

:) Jesteśmy miłe i dobre!!! Uwielbiamy pomagać innym. Ale to ta pierwsza jest głupia. Ja jestem ta fajna. No ale ty zawsze udajesz fajną i wLadasz całą klawiaturą!! a ja piszę raz na dwa zdania!!! No bo nikt Cb nie polubi!!!! Ale ja jestem fajna! Obie jesteśmy fajne. A na rozejm zjemy sobie banany okej? mam chcice na coś zdrowego i pożywnego. No dobra ale ja sobie szybko skocze do sklepu po piwko. Ohhh ty pijaczko!!!