PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587324}

Minionki rozrabiają

Despicable Me 2
2013
7,3 116 tys. ocen
7,3 10 1 116452
5,8 27 krytyków
Minionki rozrabiają
powrót do forum filmu Minionki rozrabiają

Byłem przekonany, że poza postaciami Minionków ten film mnie nie zachwyci, że fabuła będzie naciągana jak to często bywa w bajkowych sequelach, ale na szczęście było na odwrót. Film jest świetny! Podobał mi się bardziej od jedynki, historia jest bardzo fajnie wymyślona i co najważniejsze - przez ekran przewija się dużo żółtych ludzików i robią to często dzięki czemu film jeszcze bardziej zyskuje. Śmiechu i zabawnych scen jest mnóstwo, a Minionki jak zwykle rozbrajają swoim wyglądem i zachowaniem.
Obraz zasługuje na wysoką notę, jak dotąd 9 gwiazdek dostały ode mnie tylko "Auta", "Rango", "Przygody TinTina" i "Scooby na wyspie zombie". I na tle tych animacji "Minionki rozrabiają" powinny dostać 8 gwiazdek (tak jak Uniwersytet Potworny), ale w sumie co mi tam - niech będzie 9 punktów.
Czekam na część trzecią!

ocenił(a) film na 8
voler1

bajks świetna ze względu na minionki. Każdy znajdzie coś dla siebie. a sceny z samochodem do lodów i na plaży miażdza. Oraz retrospekcja złoczyńcy - jaki to z niego był twardziel - mega!

voler1

Mi film się również bardzo podobał, bałam się że będzie dużo gorszy od pierwszej części, (którą uwielbiam) ale na szczęście tak nie było.
A minionki są świetne :D

ocenił(a) film na 8
patti_4

Film świetny. Fabuła ciekawa, nie męcząca. Cały film śmieszny. Można powiedzieć że jest to taka fajna lekka komedia.