PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587324}

Minionki rozrabiają

Despicable Me 2
2013
7,3 116 tys. ocen
7,3 10 1 116452
5,8 27 krytyków
Minionki rozrabiają
powrót do forum filmu Minionki rozrabiają

tak jak wyżej... nie oglądałam "jak ukraść księżyc" a mój siostrzeniec mnie namówił i jutro idę rano do kina. czy ma to
wielkie powiązania z 1 częscia? czy dam rade? :PP

Dorotta007

Podczas seansu zapewne zrodzi się wiele pytań i przez to może na tym ucierpieć końcowa ocena filmu. Dodatkowo niektóre żarty mogą wydać się mało zabawne, jeśli nie jest się w temacie. Ale ważne, by siostrzeniec był zadowolony ;-)

ocenił(a) film na 9
Dorotta007

Zasadniczo niewiele powiązania. To nie jest kontynuacja, ale warto przeczytać o czym była pierwsza część.
Kilka razy umarłem z odwodnienia płacząc ze śmiechu :)
Rewelacja!

ocenił(a) film na 8
olo_kolo

Nie oglądałam pierwszej części i faktycznie - niektóre sceny czy rozmowy były dla mnie nie do końca zrozumiałe. Ale po obejrzeniu tego filmu mam wielką ochotę zobaczyć część pierwszą :) Film jest rewelacyjny, razem ze znajomymi naprawdę parę razy płakaliśmy ze śmiechu.

ocenił(a) film na 10
Dorotta007

Ogladalam 1 czesc dawno temu i nie pamietalam co sie tam dzialo i mimo to film okazal sie rewelacyjny! Z kina wyszlam rozmazana bo wiele razy plakalam ze smiechu .uwazam ze nie masz sie czym martwic 2czesc nie ma wielkiego powiazania z 1 czescia . Film podobal sie nawet mojemu facetowi ktory na te bajke zostal niemalze zaciagniety sila ;)