Misja Niewykonalna ?
Ha Ha Ha Ha Ha
Wykradają coś już nawet nie pamietam co, z najlepiej chronionego budynku świata. No tak jakieś lasery, wykrywacze i inne takie, ale ic to bo oni wchodzą przez otwór wentylacyjny HAHAHA (nadodatek bardzo czysty, pewnie dlatego żeby Tom nie pobrudził swojej buźki), a potem wymuszają napięcie takimi tanimi chwytami : czy on spadnie czy coś my spadnie byle tylko nam adrenalina nie spadła, ale o to twórcy nie muszą się martwić bo ona ciągle była na 0. Ten film to jedna wielka bzura, samolot wlatuje do tunelu i się nie rozbija, Cruise rozwiązuje 4 tajemnicę Fatimską bo spogląda na biblię, niewiem może to miał być Bond Made in America, ale jakoś nie wyszłedł, zresztą Amerykanom przerubki mało kiedy wychodzą. Jedynymi mocnymi storami tego filmu są Voight i Reno i to tylko dla nich warto otwierać oczy w czasie snu na tym filmie.
Film mnie nie zachwycił, ale do obejrzenia jest tak na raz... A Ty "wielki" krytyku tak to wszystko wyśmiewasz..tak się znasz...a języka polskiego nie znasz :) PrzerUbko Ty ;p
Ten wpis to potwierdzenie słów przypisanych Stanisławowi Lemowi: "Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów".