Wspaniała część. W sumie to dopiero gdzieś w drugiej połowie filmu zrobiło się na prawdę ciekawie, ale daję 10/10... choć jeden moment wydał mi się bezsensowny. Ta babka podcięła żonce tego gościa gardło, a ona jeszcze potem żyła ? Trochę bez sensu ale i tak dla filmu 10/10 i dodanie do ulubionych :-)
Sa tylko angielskie. Ja kiedys zaczalem tlumaczyc do 1 czesci, ale dotarlem do 35 minuty i mi sie znudzilo:/ W sumie szkoda, film jest naprawde dobry, przydalyby sie polskie napisy. Jakby komus chcialo sie tlumaczyc dalej moge mu podeslac te pierwsze 35 minut:D
Ja tez probowalem tlumaczyc do 1 czesci ale dalem sobie siana , trzeba bedzie obejrzec z angielskimi :/
Witam. Masz może tem film w dobrej wersjii? Ja ściągałem go chyba z kilkunastu stron i zawsze mam taką wersję, w której po ok. 10-15 minutach (scena u lekarza) przesuwa się dźwięk. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jeżeli masz dobrą wersję, to byłbym Ci niezwykle wdzięczny. Posiadam dużą kolekcję HK na wymianę i mogę coś polecić. Możesz mi też przesłać te tłumaczenie. Pozdrawiam.