PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159975}
6,5 30  ocen
6,5 10 1 30
Mit moon cham on 2: Che chung
powrót do forum filmu Mit moon cham on 2: Che chung

Genialne

ocenił(a) film na 10

Wspaniała część. W sumie to dopiero gdzieś w drugiej połowie filmu zrobiło się na prawdę ciekawie, ale daję 10/10... choć jeden moment wydał mi się bezsensowny. Ta babka podcięła żonce tego gościa gardło, a ona jeszcze potem żyła ? Trochę bez sensu ale i tak dla filmu 10/10 i dodanie do ulubionych :-)

ocenił(a) film na 9
____10

Poszukuje napisy polskie do tego filmu skąd je dorwać albo moze macie swoje?

ocenił(a) film na 9
Piero_

Sa tylko angielskie. Ja kiedys zaczalem tlumaczyc do 1 czesci, ale dotarlem do 35 minuty i mi sie znudzilo:/ W sumie szkoda, film jest naprawde dobry, przydalyby sie polskie napisy. Jakby komus chcialo sie tlumaczyc dalej moge mu podeslac te pierwsze 35 minut:D

ocenił(a) film na 9
Man_Behind_The_Sun

Ja tez probowalem tlumaczyc do 1 czesci ale dalem sobie siana , trzeba bedzie obejrzec z angielskimi :/

ocenił(a) film na 9
Man_Behind_The_Sun

Witam. Masz może tem film w dobrej wersjii? Ja ściągałem go chyba z kilkunastu stron i zawsze mam taką wersję, w której po ok. 10-15 minutach (scena u lekarza) przesuwa się dźwięk. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jeżeli masz dobrą wersję, to byłbym Ci niezwykle wdzięczny. Posiadam dużą kolekcję HK na wymianę i mogę coś polecić. Możesz mi też przesłać te tłumaczenie. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Strayker

Cóż, po 4 latach, ale miałem ten sam problem ;) Na szczęście teraz można już przesunąć audio, czy do przodu, czy do tyłu.
Co do samego filmu, według mnie świetny :) początek, ze scenami komediowymi, oceniam też pozytywnie, specyficzne poczucie humoru, takie jakie lubię ;)