PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487300}

Modlitwy za Bobby'ego

Prayers for Bobby
2009
7,6 13 tys. ocen
7,6 10 1 13385
6,5 4 krytyków
Modlitwy za Bobby'ego
powrót do forum filmu Modlitwy za Bobby'ego

Film nie przeszedł niezauważony! Zasłużona nominacja dla genialnej Sigourney Weaver oraz dla najlepszego filmu zrobionego na potrzeby telewizji. Aż 13 lat trwały zmagania, by nakręcić tę opowieść, ale udało się i co ważne doceniła to Akademia Telewizyjna.

ocenił(a) film na 8
bori_culkin

taaak!Piękny, wzruszający film!Wczoraj oglądałem go na yt...wiem, wiem słaba jakość audio/video, ale nie mogłem nigdzie go znaleść więc co mi szkodzi ;D

Naprawde polecam, Sigourney jak zwykle nie zawiodła!Świetna rola!

ocenił(a) film na 7
QuKi

ja też oglądałem na youtube, więc doskonale CIę rozumiem co to za męka, ale było warto!

ocenił(a) film na 8
bori_culkin

naprawde nie żałuje żadnej minuty oglądania tego filmu na YT. Poprostu świetny film...mam nadzieję, że Sigourney dostanie nagrode we Wrześniu...trzymam kciuki!

ocenił(a) film na 7
QuKi

też mam taką nadzieję, bo jeśli chodzi o nagrody to jest to bardzo niedoceniona aktorka

ocenił(a) film na 9
QuKi

Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią, nie spodziewałem się że będzie aż tak dobry. Najbardziej podobała mi się ostatnia scena, kiedy Mary przytuliła tego chłopca na paradzie. Super naprawdę. Pozdrawiam!

711

Ostatnia scena troche dla mnie przerazajaca, nie wiem jak bym sie zachowal kiedy obca kobieta tak by sie zachowala w stosunku do mnie - pewnie bym pomyslał ze ma jakies problemy z osobowoscia.

ocenił(a) film na 10
QuKi

Podpisuje się również, film godny miana arcydzieła :)

ocenił(a) film na 8
bori_culkin

przyzwoita produkcja telewizyjna plus rewelacyjna jak zawsze Sigourney
Weaver. warto zobaczyc