PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124257}

Moja matka

Ma mère
2004
5,7 762  oceny
5,7 10 1 762
Moja matka
powrót do forum filmu Moja matka

Film jest chory i niesmaczny. Pokazuje po prostu perwersję. Nie wiem jak może zachwycać, a tym bardziej co może w nim zachwycać? Seks z peostytutką na oczach matki (też prostytutki zresztą) i nie tylko? Czy może smakownie palca, który właśnie został wyjęty z odbytu? A może sado-macho? Oczywiście wiemy, że takie rzeczy niektórych kręcą, tylko po co to oglądać? Z chorej ciekawości? Niektórzy pewnie zobaczą w tym moralitet - ostrzeżenie... Ale aby wiedzieć do czego to prowadzi naprawdę nie trzeba na to patrzeć. Przypuszczam, że niektóych zachęciłem tą recenzją, ale mam nadzieję, że niektórzy sobie film odpuszczą, bo naprawde szkoda na niego czasu. Jedyne co po nim zostaje to niesmak.

Skylla

Niestety, zachodnia Europa to lewackie bagno i dlatego powstają tam takie chore filmy. Ja się jedynie cieszę, że mieszkam w Polsce.

ocenił(a) film na 5
drammo

mimo że wolę "lewackie bagno" od pruderyjnej dewocji to ten film mi się nie podobał. nie przeszkadzają mi sceny sado-masochizmu czy inne niby niesmaczne...
po prostu bez znajomości książki G. Bataille'a nie ma sensu w ogóle oglądać tego filmu, a i tak jest to jedynie marne i spłycone odwzorowanie.

ocenił(a) film na 6
Skylla

chory film.. ciekawe określenie. Ja tam widze w nim coś więcej niż perwersje..

ocenił(a) film na 9
sobereczka

hej....masz może jakieś napisy polskie do niego???bo po opisie filmu i komentarzach(zwłaszcza tych negatywnych:-) :-P paru, zachęciło Mnie :-)…

ocenił(a) film na 6
ADISonOfGod

ja mam tylko angielskie, ale skoro oceniłeś, to chyba już nieaktualne, co? ;p

ocenił(a) film na 9
sobereczka

Heh no w sumie to chyba na drugi dzień po poście już miałem i to Polskie nawet :-),,,ale dzięki za odpis ….tu w jakimś komentarzu ktoś udostępnił i tylko musiałem szybkość wyświetlania w ALLPlayer dopasować do swojej wersji filmu…ale film MIAZGA a gra Isabelle Huppert to już wogule10/10….szkoda że prawie nie jest rozpoznawalny u nas,bo naprawdę warty objerzenia….

ocenił(a) film na 6
ADISonOfGod

No ja polskich napisów nie znalazłem, z angielskimi oglądałem.