Moja wina

Culpa mía
2023
6,2 9,6 tys. ocen
6,2 10 1 9628
4,3 3 krytyków
Moja wina
powrót do forum filmu Moja wina

Uwielbiam filmy tego typu, czyli np. ten czy 'Trzy metry nad niebem' lub 'Przez moje okno' pewnie dlatego, że choć nie jestem już nastolatką to przypominają mi mój pierwszy raz z chłopakiem z którym jestem do tej pory (mój pierwszy i jeden jedyny facet od 10 lat) i one trochę odnawiają te emocje i dreszcze sprzed lat ;-)

ocenił(a) film na 7
Lenkaaa_93

mi może nic nie przypomina :D ale czuje że jestem już stara :D:D:D ahahaha a nadal lubię sobie taki film obejrzeć :D ten w sumie wyjątkowo mi się spodobał jak na taki młodzieżowy gatunek :D ale lubię tak samo jakoś takie książki czytać ahahah młodzieżówki czasem się czuje jak bym była nastolatką w ciele dorosłej ahahah :D

patunia67673

Ojj ja właśnie mam tak samo! :-) Z podobnych filmów tego typu (jeśli jeszcze nie widziałaś) polecam również '3 metry nad niebem' i 'Przez moje okno' :-)

ocenił(a) film na 7
Lenkaaa_93

widziałam :D ahahahah ale bardzo lubię 3 metry nad niebem :D szkoda ,że 3 części nie zekranizowano no ale przeczytałam ją chociaż :D natomiast przez moje okno fajne ale dwójka troszkę mnie rozczarowała :( ale pewnie 3 część zobaczę :D