Monachium

Munich
2005
7,4 59 tys. ocen
7,4 10 1 58619
7,2 32 krytyków
Monachium
powrót do forum filmu Monachium

ZNAKOMITY!!!

ocenił(a) film na 10

Wczoraj byłem w kinie i stwierdzam(bez żadnych wątpliwości) film GENIALNY! Gratulacje dla Spielberga i.....Kamińskiego! Po tym filmie Kamiński dużo zyska(oby Oscara :P)Gorąco Polecam!!!

ocenił(a) film na 10
Qbaz

aha i był to jeden z lepszych filmów Spielberga, a zarazem, jeden z lepszych jakie oglądałem...a tak poza tym to w kinie na PREMIERZE było może 30 osób!

ocenił(a) film na 9
Qbaz

heeh zgadzam sie ,że film genialny i znakomita robota Spilberga i Kamińskiego..co do premiery u mnie było z 9-10 osób:P

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

no wlasnie bardzo malo jak na premierę, a uważam, że na ten film ludzie powinni pchać się drzwiami i oknami ;]

Qbaz

Zgadzam się z Wami. "Monachium" jest świetnym filmem, trzyma w napięciu i nie przedstawia tematu tylko z jednej strony.
Mam nadzieję, że tym razem zostanie dostrzeżony talent aktorski Erica Bany i dostanie chociaż nominację do Oscara :)
U mnie było jeszcze ciekawiej - byłam wczoraj, dzięń po premierze i facet nie chciał sprzedać mi i koleżance biletów, bo powiedziała, że dla dwóch osób nie będą wyświetlać filmu... ;O Ale na szczęście przyszło jeszcze 5 osób i jestem w szoku, dlaczego ludzie nie chcą obejrzeć Monachium(?!) np. z "Tylko mnie kochaj" nie ma takich problemów...

użytkownik usunięty
Mate_

A ja muszę powiedzieć,że jak byłem w Łodzi w kinie(bałtyk)to była pełna sala,a seanse na dni kolejne były wykupione,więc może jednak ludzie zaczną chodzić nie tylko na lekkie komedie,ale też na mądre,rzetelne filmy,których w naszych kinach jest coraz mniej

ocenił(a) film na 9

Bedąc dzisiaj poraz drugi o godz 21 ,na sali bylo ok 25-30 osob czyli lepiej niz na premierze heh..

p.s film wciąż genialny:P.

ocenił(a) film na 10
Qbaz

co tu dużo mówić-brawa dla Spielberga za ten wspaniały film...dobrze, że Akademia go dostrzegła i nominowała i mam nadzieję, że skończy się to Oscarem ;] ale jednak szkoda Kamińskiego(jak dla mnie nominację powinien dostać)