Ja usłyszalm że Spielberg robi taki film to pomyślałem sobie że będzie sensacja.Jak zobaczyłem,że temt jest ciekawy pomyślałem ze to nie bedzie glupi strzelanie.Ale zawiodłem się.Jak na sensacje zbyt powolny i nawet nudny,psychologiczny to on też zbytnio nie jest scena jak sie poznaja przy stole powinnismy wtedy ich wszystkich lepiej poznac i zaczac darzyc sympatia.Nie ma zbyt duzo scen kiedy naprawde zacynamy lubic bohaterow i rozumiec ich dramat.Jak dla mnie temat jest naprawde ciekawy wydarzenia w monachium to byl jeden z pierwszych atakow terrorystycznych.Wydarzeniami żył cały świat więc spodziwałem się naprawde świetnego filmu wciskającego w fotel a nie fabuły że grupa amatorów jeździ i zabija płacąc gruą forse za informacje gdzie się ich cele znajduja.Bardzo sie filmem rozczarowalem oczekiwalem cały czas poruszania takich tematów jak w ostatniej rozmowie Avnera z jego "szefem" odnośnie tego czy warto bo jak zabijesz jednego pojawiaja sie nastepni i w ten sosob wolnosci sie nie osiąnie.Z tego tematu mógł naprawde pwstac niesamowity film.