i nie bójmy sie tego powiedzieć bo taka jest prawda.Jesli ktoś ma jakies obiekcje , słucham
Cóż, nie przypadła mi ta rola do gustu. Nie jest słaba, ale jak dla mnie Charlize Theron na siłę próbowała maksymalnie upodobnić się do oryginału i przesadziła.
zgadzam się.Pokzała klasę na maksa w tym filmie.Nie rozumiem tezy powyżej "jak dla mnie Charlize Theron na siłę próbowała się maksymalnie upodobnić do oryginału".Chyba o to w tym chodzi im bardziej tym lepszy efekt końcowy.
Dla mnie jest to na pewno najlepsza rola pani Charlize Theron, jedna z niewielu słusznie nagrodzonych Oscarem ról kobiecych!
Jedna z najlepszych również, chociaż Emily Watson w Przełamując Fale chyba zrobiła coś podobnego, więc nie zagrała, ale była postacią.
Maria Falconetti kładzie ja na łopatki http://www.filmweb.pl/film/M%C4%99cze%C5%84stwo+Joanny+d%27Arc-1928-119243
z twojej wypowiedzi wnisokuje ze albo nie ogladales filmu albo jestes ignorantem.
to ty chyba nie oglądałaś "Monster" ale co tam są gusta i guściki.O nich się nie rozmawia
Gdybym nie ogladal 2 filmow w ogole nie zabieralbym tutaj głosu, a Ty? Dalsza dyskusja nie ma tutaj sensu poczytaj troche to zobaczysz kto ma racje. To, że tutaj aktorka przytyła i nałożyli jej tonę makijażu nie robi z tego najlepszej roli w historii kina.
Ja tez oglądałem 2 filmy i co??? w związku z tym mam miec takie samo zdanie jak ty