7,4 72 tys. ocen
7,4 10 1 72267
6,7 36 krytyków
Monster
powrót do forum filmu Monster

Ogladalem ten film pare dni temu w telewizji. Przyznaje ze jest to film bardzo dobry nawiazujac do tendencji spadkowej jakosci wspolczesnych filmow. Niestety godzina emisji byla bardzo pozna a ja, po nieprzespanej nocy i calym dniu pracy, przyznaje sie z zalem, ze nie wytrzymalem do konca i najzwyczajniej w swiecie zasnalem...:/ prosze wiec o opisanie mi w skrocie jak sie ten film zakonczyl. Pamietam go do momentu, w ktorym glowna bohaterka usiluje zabic kolejnego klienta, ktory okazuje sie byc prawiczkiem, przez co zostaje oszczedzony. Potem razem ze swoja dziewczyna rozbijaja sie samochodem na posiadlosci pewnego malzenstwa w wieku senioralnym, skad uciekaja unikajac jakichkolwiek wyjasnien... Tyle udalo mi sie zapamietac. Zatem co stalo sie z glowna bohaterka (zgaduje ze zostala aresztowana) oraz jej dziewczyna?? Jestem zmuszony prosic o spoil:/

użytkownik usunięty
wronex

"Po kilku morderstwach zostaje zatrzymana i oskarżona. Pomocna w schwytaniu morderczyni okazuje się Selby. Sąd skazuje Aileen na karę śmierci."
----------
źródło: wikipedia.org