7,4 72 tys. ocen
7,4 10 1 72267
6,7 36 krytyków
Monster
powrót do forum filmu Monster

a może ona tak wygląda bez makijażu? =D

ocenił(a) film na 8
vrubson

większość z nich TAK wygląda bez tapety. Monstra, potwory i szkarady.

vrubson

Bez makijażu, po zarwanej nocy na imprezie :P

ocenił(a) film na 9
vrubson

Widziałam z nią wywiad na dvd i rzeczywiście bez tapety wygląda niezbyt dobrze, ale w sumie ważne, że aktorką jest dobrą.

ocenił(a) film na 8
Dexterka_Morgan

A ja uważam, że Charlize Theron jest piękną kobietą i świetnie zagrała no i... przytyła prawie 20 kg do tej roli. Poza tym, brak tapety, dobra... ale JESZCZE została ucharakteryzowana. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
vrubson

No nie wiem, czy jesteś mężczyzną czy kobietą, ale skoro się zastanawiasz nad tym, to chyba facetem:) W tv i filmach, w reklamach i gazetach pokazuje się ściemę, ludzie się przyzwyczajają i myślą, że kobiety tak wyglądają na co dzień, a to nieprawda. Zresztą i takTheron jest jedną z najpiekniejszych aktorek współczesnych.Pozdrawiam

Garfieldowa

jasne że tak, to samo z filmami o jednoznacznej tematyce, nie wierzcie dziewczyny w to co widzicie na ekrany normalnie to 30 ruchów i po wszystkim:D

ocenił(a) film na 8
vrubson

Tu bym polemizowała, ale może się nie znam:):):) Poza tym ja tu o kobietach i ich sytuacji rozważania prowadzę:)

Garfieldowa

No chyba się nie myłaś;p
Jesteś lesbijką albo bi?

ocenił(a) film na 8
Zakrza

Raczej mi chodziło o makijaż i inne efekty specjalne:) Jestem raczej hetero, przynajmniej tak mi się wydaje:)

Garfieldowa

Ona nawet w makijażu nie jest ładna.

ocenił(a) film na 8
Zakrza

Mnie się podoba, uważam, że ma wyjątko regularne rysy twarzy. I nie wszczepiła sobie kilograma tworzyw sztucznych... Ale przecież Tobie nie musi się podobać. Poza tym chodziło mi o cos całkiem innego.

Garfieldowa

Nie jesteś les ani bi to nie znasz się na kobiecej urodzie;p

ocenił(a) film na 8
Zakrza

Hmmm... ciekawa logika:) Załatwiłeś mnie tym argumentem na cacy, w związku z tym dezerteruje z pola walki:) papa

Garfieldowa

No taka prawda. Też nieraz zastanawiam się co kobiety widzą w tym czy innym facecie. Ale ja się nie znam, bo jestem hetero.

ocenił(a) film na 9
vrubson

Też mi to przemknęło przez głowę, więc postanowiłam poszperać - wychodzi na to, że ją specjalnie oszpecili, a nie że normalnie bez makijażu tak wygląda. :D Podaję linka: http://www.themakeupgallery.info/lookalike/badgirls/monster.htm

papyrus

hihihihih

ocenił(a) film na 8
vrubson

Na programie ID właśnie oglądam o prawdziwej seryjnej morderczyni, Aileen Wuornos. Muszę stwierdzić, że ucharakteryzowali Charlize Theron naprawdę świetnie. Prawdzwiwa Aileen jest niemal taka sama, albo niczym siostra bliźniaczka! A jeśli chodzi o to jak wygląda bez makijażu, to: http://www.usmagazine.com/uploads/assets/photo_galleries/regular_galleries/446-b etter-without-makeup/photos/1262630237_slide9.jpg jest naprawdę ładna. Może zamiast wyglądu oceńmy jej grę aktorską. Naprawdę świetna mimika twarzy i gra. Lubię tę aktorkę, jest taką męską odmianą Toma Hanksa bądź Eddiego Murphiego, potrafi się wcielić w kilka postaci a jej osobowość spoczywa z boku w czasie odgrywania roli. :)

vrubson

Też się czasem nad tym zastanawiam.... ;P

vrubson

nie moze ale na pewno, bez tony tynku wlasnie tak wyglada jak w tym filmie. I jak ktos ją uwaza za piękną to dał się nabrać.

Reksio_gwalciciel

tak jak każda gwiazdeczka holiłudu, wszystkie bez makijażu wyglądają po prostu pospolicie a czasem nawet źle...

użytkownik usunięty
vrubson

to jest charakteryzacja, zęby też są sztuczne.

ocenił(a) film na 8
vrubson

to jest charakteryzacja inteligenci... Nie jedno zdjęcie Charlize bez makijażu krąży po internecie i wygląda ślicznie (: