7,4 72 tys. ocen
7,4 10 1 72268
6,7 36 krytyków
Monster
powrót do forum filmu Monster

Abstrahując i pomijając już to, czy film jest dobry, czy nie...ale czy ktoś mi łaskawie wytłumaczy na czym polegał fenomem Aileen? A konkretnie fenomen jej "urody" i powodzenia u tych wszystkich facetów co na nią polecieli?        Bo mi się to w głowie nie mieści, jak można było skusić się na przyjemność z czymś takim. Tym bardziej wydając na to własne pieniądze. Przecież ta Aileen wygląda jak jakiś potwór!   Babochłop to za delikatne określenie. To już nawet Brienne z Tarthu z GOT wygląda lepiej i 10 razy bardziej kobieco od niej (no może trochę przesadziłem że 10 - 5 razy lepiej :D )

Serio nie mogę pojąć, co kierowało tymi wszystkimi facetami, żeby tak się zniżyć i płacić za seks z takim szkaradłem. Przecież skoro mieli kasę na dziwkę (dziwki) to mogli wybrać taką, która choć trochę przypominała kobietę, a nie takie straszydło, brzydsze od niejednego faceta:)                       

W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby prostytutka wyglądała tak aż tak antykobieco i odpychająco?  

Jeśli o mnie chodzi, to z dwójki głównych bohaterek ja bez wahania wybrałbym i wybieram Selby (mimo, że wyglądała bardziej jak dziewczynka niż kobieta - ale miała w sobie to coś, miała urodę, kształty, seksapil, no i dodatkowo te niesamowite i wielkie oczy:)                        

Christina Ricci bardzo mnie kręciła w tym filmie. Dobrze, że już wtedy była pełnoletnia, bo niektórzy tutaj mogliby mnie posądzić co najmniej o jakieś niecne zamiary:)                                                                  Ps. 

Chętnie poznam wasze opinie w tym temacie. Ciekawe, czy znajdzie się ktoś (chociaż jedna osoba) która podzieli moje zdanie:) Zapraszam do dyskusji:)

ocenił(a) film na 8
raf_filmweb

Ps. Z góry sorki że tak rozdzieliłem te akapity. To wszystko z myślą o was, aby wam się łatwiej i wygodniej czytało:) Próbowałem kilkukrotnie edytować tekst żeby było czytelnie, ale filmweb układa i ustawia czcionkę po swojemu:)