PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=778153}
4,6 18 tys. ocen
4,6 10 1 17683
3,2 20 krytyków
Moonfall
powrót do forum filmu Moonfall

Ja wiem, fizyka od czapy, fabuła dla foliarzy, a "Armageddon" to dokument. Ludzie, ile to filmów powstało, a nad którymi wszyscy się spuszczają i jakoś nikt nie narzeka. Musi to być coś ze stajni Marvela, by zaniechać czepialstwa? Fajne efekty, spoko muzyka, bardzo ciekawe podejście do tematu Księżyca i już. Trochę taniego niekiedy żartu i obowiązek wstawienia czegoś ckliwego - norma. Jakby ten film miał być mega poważny to by się skończył po 5min lub byłby nudny, jak dokument o pantofelku. =)) Jak chcę iść na film ambitny, idę. Jak chcę iść na sci-fi z prawdziwego zdarzenia, idę. Tutaj wiedziałem na co się piszę i nie uważam, że film jest gniotem i zaniżam ocenę i poprzeczkę, że w ten sposób to każdy teraz może być "tak słaby" i to akceptuję. Absolutnie nie. Uważam, że ten film świetnie wypełnił pustkę pomiędzy Armageddonem, Prometeuszem i Dniem Niepodległości. Wsio. Polecam, bilet to nie majątek, a fajne widowisko. I bardzo dobrze, że nie przekonały mnie w pełni te narzekania tutaj i poszedłem do kina. =)