5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 27043
5,5 26 krytyków
Mordercza opona
powrót do forum filmu Mordercza opona

Absurd. Opona zagrała fenomenalnie swoją rolę.

ocenił(a) film na 8
Iwi_3

Tez sie nad tym zastanawiam. Przeciez kreacja Roberta zasluzyla na Oscara!!!;)

Iwi_3

Opona zagrała genialnie! Czy znacie inne produkcje, w których zagrała? W wielu filmach widziałem podobną aktorkę, ale to były najczęściej role drugoplanowe, wręcz ocierające się o rolę statysty i nie zdążyłem się przyjrzeć czy to ona.

ocenił(a) film na 8
sajmonezzo

hahaha, lubię to. : )

ocenił(a) film na 4
Iwi_3

Odpowiedź masz na początku filmu: "BEZ POWODU"

Iwi_3

ha, wielu ludzi nawet taką kozacką oponą nigdy nie będzie. Mi osobiście zaimponował swoją chłodną brutalnością i chciałbym być kimś takim jak on (ona?) ;)

Iwi_3

Opona czeka na zaakceptowanie w obsadzie . :D

ocenił(a) film na 7
Iwi_3

Opona na końcu filmu była wymieniona w obsadzie - ma na imię Robert, więc to on, nie ona :D :P

ocenił(a) film na 7
Iwi_3

Zgłosiłem już Roberta do obsady, mam nadzieję, że przejdzie :D

ocenił(a) film na 8
MaoaM

Więc skoro to nie ona, to winien być Opon, nie Opona?

Wspaniale.

ocenił(a) film na 7
Iwi_3

Nic nie poradzę na to, że to jest Robert :P Po angielsku "tire" brzmi jednak bardziej męsko ;)

ocenił(a) film na 6
MaoaM

dobry film ? Zauważyłem,że tarantino nie tylko ma wspólne imie z rezyserem opony ale i podobny ..styl ;) Tak więc można obejrzeć ??

ocenił(a) film na 7
Dragit17

Hmm... Nie chcę być odpowiedzialny za Twoje zdrowie psychiczne, więc nie będę tego filmu polecał :P A tak serio to zależy od gustu, podejścia i wytrwałości, mi się film podobał :D

ocenił(a) film na 6
MaoaM

Obejrzałem właśnie trailer i film pewnie zryje mi banie :DD "Fajnie" się zapowiada ^.^

ocenił(a) film na 10
Iwi_3

A ja myślę, że mieli problem z Tricycle, bo się zbuntował, że był tylko na końcu filmu i musiał jeszcze do tego grać Roberta, kiedy ewidentnie był to inny aktor. ;D

ocenił(a) film na 6
Iwi_3

Dlaczego? No reason.