Absurd. Opona zagrała fenomenalnie swoją rolę.
Opona zagrała genialnie! Czy znacie inne produkcje, w których zagrała? W wielu filmach widziałem podobną aktorkę, ale to były najczęściej role drugoplanowe, wręcz ocierające się o rolę statysty i nie zdążyłem się przyjrzeć czy to ona.
ha, wielu ludzi nawet taką kozacką oponą nigdy nie będzie. Mi osobiście zaimponował swoją chłodną brutalnością i chciałbym być kimś takim jak on (ona?) ;)
Opona na końcu filmu była wymieniona w obsadzie - ma na imię Robert, więc to on, nie ona :D :P
Nic nie poradzę na to, że to jest Robert :P Po angielsku "tire" brzmi jednak bardziej męsko ;)
dobry film ? Zauważyłem,że tarantino nie tylko ma wspólne imie z rezyserem opony ale i podobny ..styl ;) Tak więc można obejrzeć ??
Hmm... Nie chcę być odpowiedzialny za Twoje zdrowie psychiczne, więc nie będę tego filmu polecał :P A tak serio to zależy od gustu, podejścia i wytrwałości, mi się film podobał :D
Obejrzałem właśnie trailer i film pewnie zryje mi banie :DD "Fajnie" się zapowiada ^.^
A ja myślę, że mieli problem z Tricycle, bo się zbuntował, że był tylko na końcu filmu i musiał jeszcze do tego grać Roberta, kiedy ewidentnie był to inny aktor. ;D