Jako komedia rewelacja, jako horror do bani. Pierwsze sceny filmu, kiedy to opona toczyła się po pustyni doprowadziły mnie do łez - ze śmiechu, rzecz jasna. Nie ma co, pomysł oryginalny, ale druga połowa filmu już ani nie śmieszy, ani nie wciąga...
5/10 http://horror-buffy1977.blogspot.com/2011/08/opona-2010.html
nie zaszkodzi odpowiedziec na pytanie w sposob normalny, mam tendencje do lenistwa i nie chce mi sie klikac w ten twoj link, natomiast interesuje mnie w jaki sposob ludzie mysla ze ich bawia niektore rzeczy, takze nie rob sobie nadziei, ze zaciekawil mnie twoj post tak szalenie poprzez twoj udany dobor slow, ze nie opre sie pokusie. poza tym widze, ze w dzisiejszych czasach trzeba kogos zwyzywac czy costam zeby uzyskac werbalna reakcje a jesli chodzi o odpowiedz w jakiejs tresci emocjonalnej to zazwyczaj jest zwrotna, jak sie gada po ludzku to dostaje linka hahaha, obrzydliwe i szczerze to mnie malo obchodzi, mnie pierwsze sceny filmu odstręczyły tyle
Skoro Ty masz tendencje do lenistwa to ja też więc wybacz ale nie będę się produkować w rozmowie z osobą, które nie ma dość kultury, aby pisać normalnie tylko z miejsca atakuje mnie nie wiadomo o co. Wróć do szkoły i naucz się trochę kultury osobistej. Pa
nie rob z siebie ofiary bo cie nie atakuje, pisze ogolnie jaka jest tendencja rozmow i dzieki twojej uwadze o szkole smiem twierdzic, ze dzialasz i funkcjonujesz wg tego samego schematu. gdybys byla przeze mnie ewidentnie zaatakowana to dopiero prawdziwie bys zareagowala, a nie wyslala mi linka, a tu widac nie trzeba nawet pojechac po kims, wystarczy wspomniec, ze jest taka ogolna tendencja rozmow, to dopiero.. aha i z tego co sie orientuje w szkole kultury niestety nie ucza, moze kiedys jakies 90 lat temu tak bylo.. kulture podobno wynosi sie z domu. oczywiscie taka jaka ja mam na mysli, nie wiem jaka na mysli masz ty. no i jeszcze z tej subiektywnej strony moge powiedziec, ze wlasnie w tej rozmowie wyslanie linka w odpowiedzi na pytanie to jest chamstwo :) i urazilo mnie to tak bardzo, ze w efekcie sama poruszylas ten temat. Pa
hehe uraziło Cię wysłanie linka? O Boże jaka ta młodzież dzisiaj delikatna jest:) Powiedz, po co mam dwa razy to samo pisać? Skąd miałam wiedzieć, że obraża Cię wysyłanie linka? Trzeba było na początku to zaznaczyć to bym to po prostu skopiowała, albo napisała bardziej wyczerpującą wypowiedź - tylko po co? Po to, żebyś znowu na mnie siadł?. Poza tym po co wypowiadasz się w moim temacie jak jedyne co masz do powiedzenia to rzucanie obelgami. Sorry, ale wydaje mi się, że od wysłania komuś linka bardziej obraźliwe jest takie oto stwierdzenie "takze nie rob sobie nadziei, ze zaciekawil mnie twoj post tak szalenie poprzez twoj udany dobor slow, ze nie opre sie pokusie". No, ale może nie nadążam, za dzisiejszą młodzieżą. Na przyszłość pisz na wstępie, co Cię obraża, bo nigdy bym nie wpadła na to, że przysłanie Ci linka... Kurczę, teraz dopiero się uśmiałam:) Dzięki, napisz może coś jeszcze, bo na doła Twoje wypowiedzi są w sam raz:)
Ps. Już zwracanie się do kogoś z małej litery jest obraźliwe.
jeja :) z mojej strony zadnych obelg nie bylo, na przyszlosc pisz na wstepie ze masz dola.. bo wtedy poziom wrazliwosci jak widac sie zwieksza,
Nie mam doła, napisałam, że na doła Twoje wypowiedzi są dobre, ale doła nie mam - tylko trochę dzisiaj zmęczona jestem:/
podchodząc do tej konwersacji jako neutralny obserwator to w sumie muszę napisać, że rzeczywiście masz niezłe jazdy jeśli uraziło Cię podesłanie linka jako elementu rozmowy, ja osobiście nie widzę w tym nic dziwnego...
dobrze w takim razie, że jest to forum publiczne i każdy może wyrazić swoje zdanie :)
...."gdyż jakby na to nie patrzeć ma w sobie ogromny potencjał komediowy"....
Jezu Chryste.... JA SIĘ PYTAM... GDZIE????????????????
zgadzam się.... straciłem 80 minut życia na takie gówno.... masakra! co Wy ludzie żrecie, że zachwycacie się takim czymś, bo filmem tego nazwać nie można...
"Jako komedia rewelacja, jako horror do bani" - Co Ty nie powiesz.... Dedykuję Ci Nicolasa!: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzrkynBlBs1r6t444o2_500.png
"Jako komedia rewelacja, jako horror do bani" - Co Ty nie powiesz.... Dedykuję Ci Nicolasa!: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzrkynBlBs1r6t444o2_500.png